Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Varuhinja človekovih pravic s sodelavci v Kobaridu

Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer bo skupaj s sodelavci v sredo, 4. 10. 2017, poslovala v občini Kobarid. Varuhinja s sodelavci vsak mesec obišče določen kraj v Sloveniji in je takrat na voljo občanom ali prebivalcem regije, ki ocenjujejo, da jim lahko Varuh človekovih pravic Republike Slovenije pomaga pri uveljavljanju njihovih pravic v odnosu do države.

 

Za pogovor se je treba prijaviti na telefonsko številko 030 720 225 najkasneje do ponedeljka, 2. 10. 2017, do 15. ure. Vsak prijavljeni bo imel pol ure časa, da varuhinji ali njenim sodelavcem predstavi svoje težave. Pogovori bodo potekali v Domu Andreja Manfrede v Kobaridu na naslovu Gregorčičeva ulica 20.

 

Varuhinja se bo srečala tudi z županom Robertom Kavčičem in njegovimi sodelavci ter se pogovorila o prizadevanjih občine za človekove pravice občanov. Srečanje bo zaprto za javnost. Bo pa varuhinja ugotovitve poslovanja javnosti predstavila na krajši novinarski konferenci, ki bo prav tako potekala v Domu Andreja Manfrede in naj bi se začela predvidoma ob 15:15. Točna ura bo znana dan pred poslovanjem, ko bodo zbrane vse prijave in bo znano, koliko časa bodo potekali pogovori.

 

Nataša Kuzmič

Svetovalka za odnose z javnostmi

Oglejte si tudi