Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Novoletni sprejem novorojenčkov pri županu

V torek, 19. decembra 2017, je župan Občine Kobarid Robert Kavčič na novoletnem sprejemu novorojenčkov sprejel najmlajše občanke in občane ter njihove starše. Letošnji sprejem je bil sedmi po vrsti in nanj je bilo povabljenih vseh 27 otrok rojenih v času od 15. novembra 2016 do 15. novembra 2017 - od tega 13 deklic in 14 dečkov.

V tem letu so se v Breginjskem kotu  rodili štirje otroci, na Drežniškem dva, na Livškem en, na Sončni strani in v planinskem raju pet, na Trnovem ob Soči en otrok in v Kobaridu z okoliškimi vasmi štirinajst otrok.

 

Otroke in starše je sprejel, pozdravil in nagovoril kobariški župan, ki je v svojem nagovoru povzel aktivnosti in prizadevanja, ki jih za najmlajše občanke in občane izvaja občina in druge pristojne institucije v občini. Ob prazničnem času jim je zaželel mirne božične praznike in vse dobro v novem letu. Vsakega otroka je vzel v naročje in staršem osebno čestital ter jim predal pozornostno novoletno darilo, ki ga najmlajšim občanom podarja Občina Kobarid.

 

Za kulturni program so poskrbeli otroci Pevskega zbora Vrtec Kobarid, ki so pod mentorstvom vzgojiteljic Irene Melinc in Petre Krivec pričarali praznično vzdušje. Srečanja se je udeležila tudi vodja Vrtca Kobarid Martina Kenda.

 
Novoletni sprejem se je zaključil v prijetnem prazničnem vzdušju.

 

Oglejte si tudi