Oceni objavo

Poziv za predložitev predlogov za člane Sveta zavoda Zdravstveni dom Tolmin

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja objavlja javni poziv, s katerim poziva upravičene predlagatelje, da vložijo kandidaturo za člane Sveta zavoda Zdravstveni dom Tolmin.
Skladno z Odlokom o ustanovitvi javnega zavoda Zdravstveni dom Tolmin (Uradni list Republike Slovenije, Št. 108/2001, 107/2009) Občina Kobarid kot soustanoviteljica javnega zavoda Zdravstveni dom Tolmin v svetu zavoda imenuje enega predstavnika.
V februarju 2022 poteče 4-letni mandat dosedanjemu predstavniku, zato je potrebno izvesti postopek imenovanja predstavnika Občine Kobarid v svet zavoda za novo 4-letno obdobje. Člani sveta so po preteku mandata lahko ponovno imenovani oziroma izvoljeni, vendar največ dva zaporedna mandata.
Za posredovanje predlogov uporabite priložen obrazec. K predlogom kandidatov obvezno priložite tudi podpisano soglasje kandidatov h kandidaturi.

Rok za predložitev predlogov je petek, 11. februar 2022.

Predloge lahko posredujete po pošti na naslov Občina Kobarid, Trg svobode 2, 5222 Kobarid, po elektronski pošti na naslov obcina@kobarid.si, ali dostavite na vložišču Občine Kobarid.

V izogib kasnejšim nesporazumom vas opozarjamo, da bo Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja upoštevala zgolj predloge, ki bodo prispeli na Občino Kobarid, najkasneje do 11. februarja 2022, pri čemer se upošteva datum oddaje pošiljke.

Oglejte si tudi