Kobariški štrukelj je bil zvezda dneva, a je imel veliko konkurence. Lokalni kuharski mojstri, umetniki in rokodelci so na letošnjem Jestivalu okusov in umetnosti skupaj ustvarjali, razstavljali in si podajali navdihe. Ponudbo odličnih jedi, lokalnih izdelkov in pridelkov so dopolnjevale kreativne delavnice, projekcije filmov, pogovori in razstave.
V sklopu Jestivala okusov in umetnosti so nastale tudi umetniške razstave. V Zeleni hiši v Kobaridu si do
22. oktobra 2015 lahko ogledate razstavo del Rudija Skočirja, Damijana Kracine in Vasje Kavčiča, v recepciji hotela Hvala pa so še nekaj dni na ogled modne kreacije Boruta Šulina.
Vsa dela so tudi naprodaj.
LTO Sotočje - TIC Kobarid
V sklopu Jestivala okusov in umetnosti so nastale tudi umetniške razstave. V Zeleni hiši v Kobaridu si do
22. oktobra 2015 lahko ogledate razstavo del Rudija Skočirja, Damijana Kracine in Vasje Kavčiča, v recepciji hotela Hvala pa so še nekaj dni na ogled modne kreacije Boruta Šulina.
Vsa dela so tudi naprodaj.
LTO Sotočje - TIC Kobarid