Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
32°C
20°C
JUTRI
34°C
20°C

Srečanje diplomantov

Deli

(Foto: Srečanje diplomantov, oktober 2018)

Najava srečanja diplomantov iz občine Kobarid


V skladu s Pravilnikom o dodelitvi denarnih nagrad diplomantom, Občina Kobarid vsako leto objavi dva termina srečanja (spomladi in jeseni) za predstavitve upravičencev do enkratne denarne nagrade diplomantom, magistrom in doktorjem v Občini Kobarid, ki so tudi podlaga za dodelitev enkratne denarne nagrade diplomantom.

Srečanje upravičencev do enkratnih denarnih nagrad diplomantom bo v petek, 31. maja 2019, ob 18. uri, v sejni sobi Občine Kobarid.

Diplomantke in diplomanti, ki ste diplomirali v letošnjem letu in še niste oddali vlogo za pridobitev enkratne denarne nagrade, naprošamo, da le to vložite v roku 3 mesecev od izdaje javne listine o diplomiranju ter si s tem pridobite pravico do denarne nagrade in možnosti uporabe vašega dela v Knjižnici Kobarid tudi za širšo javnost.

Vsa predstavljena diplomska, magistrska in doktorska dela diplomantov so na voljo v Knjižnici Cirila Kosmača Tolmin, Oddelek Kobarid.

Vse dodatne informacije v zvezi z razpisom dobite zainteresirani na telefonski št. 05 38 99 225 (Tanja Skočir) vsak delovni dan v poslovnem času, oziroma po elektronski pošti: obcina@kobarid.si.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi