Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
9°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

Obnovljena utica ŠD Cirkovce

V letu 2017 smo se člani ŠD Cirkovce odločili, da obnovimo dotrajano utico na igrišču ŠD Cirkovce.

V septembru smo pričeli z rušenjem dotrajanega dela utice in nato nadaljevali z gradbenimi deli. Vsa dela smo v večini opravljali v lastni režiji. Seveda nam brez dodatne pomoči ne bi uspelo, zato se vsem, ki so nam pomagali pri gradbenih delih, še posebej zahvaljujemo. Aktivni člani so v gradnji pustili ogromno ur, a na koncu se je splačalo. Prav tako se zahvaljujemo vsem, ki so kakor koli finančno pomagali pri obnovi, še posebej Občini Kidričevo in podjetju Transport Frangež, d. o. o., ki so razumeli potrebo po obnovi dotrajanih prostorov.

V petek, 25. 5. 2018, smo imeli uradno otvoritev utice. Pridružili so se nam župan Anton Leskovar, donatorji, ki nam pomagajo pri izvedbah različnih programov, ki jih prireja ŠD Cirkovce, in vsi, ki so kakor koli pripomogli k izgradnji nove utice.

Ponosni smo, da imamo podmladek, ki se trudi za dogajanje na igrišču ŠD Cirkovce skozi vse poletje. Med poletjem se na igrišču ob večernih urah izvajajo različne igre: nogomet, odbojka na mivki, košarka in tenis.
Najbolj pomembno pa je, da se družimo.


Športni pozdrav!

Upravni odbor ŠD Cirkovce

Oglejte si tudi