Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

TEKMOVANJE V VISEČEM KEGLJANJU V OKVIRU OBČINSKEGA PRAZNIKA OBČINE KIDRIČEVO

TEKMOVANJE V VISEČEM KEGLJANJU V OKVIRU OBČINSKEGA PRAZNIKA OBČINE KIDRIČEVO

Člani Društva upokojencev Lovrenc na Dr. polju so se prijavili na razpis za organizacijo tekmovanja v visečem kegljanju v okviru občinskega praznika občine Kidričevo.

Dne 13. 6. 2014 ob 10. uri je potekalo tekmovanje v visečem kegljanju, katerega so se udeležile moške in ženske ekipe iz DU Kidričevo, DU Bezena, DU Dravski Dvor, DU Ptujska Gora, DU Cirkovce, DU Dobrovce, DU Pragersko, DU Ptuj, DU Skoke, DU Rogoza, DU Marjeta na Dr. polju in tri ekipe iz DU Lovrenc na Dr. polju.

Pred začetkom tekmovanja je župan občine Kidričevo g. Leskovar namenil nekaj besed vsem udeleženim in jim zaželel športne sreče.

Tekmovanje je potekalo na sončen dan v sproščenem vzdušju, vendar se je čutila pozitivna tekmovalnost med vsemi tekmovalci. Člani DU Lovrenc so kot gostitelji poskrbeli tudi za hrano in pijačo.

Eni bolj uspešni, drugi manj so nanizali dobre rezultate. Moške ekipe so zasedle sledeča mesta: tretje mesto ekipa iz Dobrovc, drugo mesto ekipa A iz Lovrenca in prvo mesto ekipa iz Cirkovc.

Ženske ekipe pa so zasedle sledeča mesta: tretje mesto je pripadlo ekipi iz Kidričevega, drugo mesto ekipi iz Lovrenca in prvo mesto ekipi iz Marjete.

Največ podrtih kegljev je dosegel v moški ekipi Tone Blažič iz Rogoze (62), v ženski ekipi pa Lizika Kovačič iz Lovrenca (63).

Vsem tekmovalcem se zahvaljujemo za udeležbo in sodelovanje. Vsem uspešnejšim nagrajencem pa iskrene čestitke ob dosegu lepih rezultatov.

Glede na prijetno vzdušje v športnem duhu in druženje člani DU Lovrenc upajo, da bodo tudi v naslednjem letu v sodelovanju z Občino Kidričevo lahko ponovno organizirali tekmovanje.

 

 

Oglejte si tudi