Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
SOB.
18°C
8°C
Oceni objavo

November, mesec turnirjev

Društvo upokojencev Kanal je novembra organiziralo mednarodni moški in ženski balinarski turnir. Oba turnirja smo v preteklosti organizirali septembra, letos pa smo jih zaradi objektivnih vzrokov prestavili na november.

Tekst: Franc Komac, predsednik DU Kanal.

V moški konkurenci je zmagala ekipa Dobrovo pred Medano in ekipo Kanala 1. V ženski konkurenci pa je po preobratu v zadnjih minutah dvoboja slavila ekipa Vrtojbe pred ekipo Deskle-Anhovo in Kanala.

Omeniti tudi velja, da se je moška ekipa balinarjev DU Kanal septembra udeležila državnega prvenstva v Kranju in postala viceprvak Slovenije. Čestitke.

V okviru praznika krajevne skupnosti Kanal pa je društvo upokojencev organiziralo še tradicionalni turnir v pikadu za moške in ženske ekipe, ki se ga je udeležilo kar 24 ekip iz severnoprimorske regije in ekipi iz Logatca. V ženski konkurenci je slavila ekipe Ajdovščina, pred ekipo Kanala 1 in Logatcem. Izkazala se je tudi druga ekipe Kanala, ki je za malenkost zaostala za tretjim mestom. V moški konkurenci pa je slavila ekipa Bovca pred Idrijo in Kanalom.

S temi turnirji pa smo v zadovoljstvo vseh nastopajočih tudi zaključili organizacijo športnih tekmovanj v tem letu. Največja prireditev je bila organizacija 9. Športnih iger upokojencev severnoprimorske regije v mesecu maju. Za organizacijo smo prejeli pohvalo in zahvalo Pokrajinske zveze.

Oglejte si tudi