Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
ČET.
16°C
4°C
Oceni objavo

Naš predstavnik še višje v organih Strelske zveze Slovenije

Na 44. Skupščini Strelske zveze Slovenije (SZS) v avditoriju nekdanje Vojaške gimnazije v Ljubljani, so prisotni delegati članic zveze potrdili nove člane v organih SZS, ki jih je v skladu s sklepom predsedstva SZS predlagal predsednik Janez Slapar.
Tekst: Strelsko društvo Salonit Anhovo

 

Tako so Henrika Valentinčiča, predsednika Strelskega društva Salonit Anhovo, na pobudo Strelskega društva I. Pohorski bataljon Ruše in podpori še nekaterih ostalih članic SZS ter predlogu predsednika SZS, delegati potrdili za predsednika Strokovnega sveta SZS in s tem za člana Predsedstva SZS.

 

Zaupanim nalogam pri vodenju Komisije za organizacijo, kadre in promocijo SZS ter vodenju Registracijske komisije SZS in aktivnem sodelovanju kot član Strokovnega sveta SZS, je glede na vse dosedanje vestno opravljeno delo tako sprejel še nove dodatne izzive. Ob tem je nekatere zadolžitve zaradi prezasedenosti žal moral predati, in sicer predsedovanje Strokovno tehnične in tekmovalne komisije Strelske zveze Zahodne regije in funkcijo tajnika ter člana Upravnega odbora Strelske zveze Zahodne regije.

 

Kot edinemu primorskemu predstavniku v organih SZS, mu želimo uspešno delovanje in zastopanje pri izvajanju zadanih projektov.

 

                                                                                                Strelsko društvo "SALONIT" ANHOVO

 

Oglejte si tudi