Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
11°C
JUTRI
21°C
11°C
Oceni objavo

Popoln uspeh dijakov Srednje šole Josipa Jurčiča tudi na splošni maturi

Šolsko leto na Srednji šoli Josipa Jurčiča Ivančna Gorica so v četrtek, 11. julija, s slovesno razglasitvijo rezultatov splošne mature in podelitvijo spričeval zaključili na najlepši možni način.
»100 % uspeh naših 40 gimnazijcev je dobesedno pobožal srca staršev, učiteljev in seveda maturantov. Drugo leto zapored slavimo tak uspeh in upam, da bo tako ostalo tudi naprej, ko se generacije naših dijakov večajo. Najpomembneje pa je, da so maturo naredili vsi četrtošolci, razen enega, ki bo k maturi lahko pristopil v jesenskem roku«

, je na družbenem omrežju zapisal ravnatelj ivanške srednje šole Milan Jevnikar.

Četrtkovo slovesnost so začeli z nagovorom ravnatelja in nadaljevali z razglasitvijo rezultatov splošne mature. Podelili so še Jurčičeva priznanja in nagrade ter razdelili spričevala. Zaključni dogodek so obogatili še maturantje z vmesnimi glasbenimi točkami.
Vodstvo šole je bilo še posebej veselo množice staršev, ki so s prisotnostjo nagradili svoje otroke in šoli dali priznanje za uspešno zaključen projekt gimnazijskega izobraževanja.

»Srečanje smo zaključili s prijetnim druženjem in spominskim fotografiranjem. Da je šola za dijake in starše resnično »drugi dom«, se je izkazalo tudi tokrat, saj se ne dijakom ne staršem ni nikamor mudilo. Preprosto rečeno bi še kar ostali v šoli, kjer so se, kot so dejali v svojem govoru, vedno počutili prijetno in domače«, še sporoča Jevnikar.

Oglejte si tudi