Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
11°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

Točka SPOT Svetovanje – v februarju z brezplačnim izobraževanjem »ABC podjetništva«

Točka SPOT Svetovanje, vaša točka za brezplačno podjetniško informiranje. Informacije, svetovanja in izobraževanja za (vstop v) podjetništvo – to vse je v domeni točke SPOT Svetovanje. Še boljše kot samo to – naše storitve so popolnoma brezplačne.

Stojimo ob strani podjetnikom tudi v zadnjih letih epidemije – seveda tudi preko spleta! Naša točka SPOT Svetovanje deluje že skorajda 4 leta – tudi zadnji dve leti, ko je cel svet prežemal val epidemije in zapiranja države. Naše storitve smo seveda prilagodili – on-line izobraževanja, spletna video svetovanja strankam in pomoč pri registraciji podjetja. Tako smo približali SPOT Svetovanja skorajda v vaš dom!

Vstop v sveto podjetništva prek brezplačnega tečaja – ABC podjetništvo

Na točki SPOT Svetovanje za Osrednjeslovensko regijo bomo v mesecu februarju izvedli daljše 50-urno usposabljanje za tiste, ki bi o temi radi izvedeli več. Več iz marketinga in financ, napotki za razvoj poslovnega modela in nekaj o osnovah računovodskega poslovanja. Vse bo potekalo v desetih ločenih modulih – torej deset dni brezplačnih izobraževanj.

Več o vsebini predavanj lahko najdete na spletni strani. Usposabljanje bo predvidoma v večjem delu potekalo preko spletnih video orodij. Vsebino posameznih modulov in termine si lahko ogledate tukaj.

Drug termin za udeležbo bo potekal v oktobru. Usposabljanje bo predvidoma v večjem delu potekalo preko spletnih video orodij.

ABC podjetništvo in dodatna nagrada za udeleženke – bodoče ženske podjetnice

Za ženske podjetnice pa se načrtuje celo finančno-nagradni natečaj. Izbor zmagovalk bo potekal v okviru predstavitve svoje podjetniške ideje. Za kandidiranje pri nagradnem natečaju je zahtevano imeti opravljenih vseh desetih modulov ABC izobraževanja. 

Točka SPOT Svetovanje – vse povezano s podjetništvom – brezplačno in na enem mestu

Točke SPOT Svetovanje so izoblikovane po vseh regijah širom Slovenije in delujejo v okvirih razpisa Ministrstva za gospodarstvo in tehnologijo in Evropske unije, ter tako brezplačne za vsakršne vrste uporabnikov. Torej četudi zbirate informacije za podjetniško priložnost v prihodnosti ali če potrebujete odgovor na neko osnovno podjetniško vprašanje – za vas je lahko prvi kontakt točka SPOT Svetovanje.

SPOT Svetovanje skuša omogočiti razvoj podjetništva in dvigniti nivo poslovanja v državi. Hkrati točka SPOT Svetovanje deluje tudi kot vstopna točka za koriščenje državnih nepovratnih sredstev iz javnih pozivov oz. državnih vavčerjev Slovenskega podjetniškega sklada.

Pohitite s prijavami  na brezplačno izobraževanje ABC podjetništva – mesta so omejena!

Prijave na usposabljanje je mogoče prek elektronske pošte na spot@gzs.si. Ne pozabite vključiti vseh vaših kontaktih podatkov – tako tudi telefon ni odveč!

Za več informacij nas lahko pokličete tudi na 01 58 98 000 v času naših uradnih ur. Te si lahko ogledate na spletni strani.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Oglejte si tudi