Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
14°C
SOB.
25°C
11°C
Oceni objavo

Občina Horjul v svoje vrste vabi nove sodelavce

Občina Horjul v svoje vrste vabi nove sodelavce in sicer:

  • Strokovni sodelavec VII/2  (šifra delovnega mesta J017137) -  M/Ž: za nedoločen čas, delo obsega predvsem postopke pri izdaji mnenj in izračun komunalnega prispevka, sodelovanje z zunanjim urbanistom pri izdaji mnenj skladnosti in pripravi sprememb in dopolnitev občinskega prostorskega načrta, usklajevanje evidenc NUSZ, ter vsa dela vezana na stvarno premoženje in postopke prometa z nepremičninami.


  • Vzdrževalec III (šifra delovnega mesta J033028) -  M/Ž: za določen čas 1 leto na režijskem obratu za opravljanje del čiščenja in vzdrževanja občinskih cest, pločnikov in drugih javnih površin.  


Kandidate vabimo, da v roku 15 dni po objavi na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje in objavi na spletni strani Občine Horjul oz. do 5.7.2023 pošljejo pisne prijave z življenjepisom in zahtevanimi izjavami na naslov: Občina Horjul, Občinski trg 1, 1354 Horjul. Za pisno prijavo se šteje tudi elektronska oblika prijave z vsemi prilogami, poslana na elektronski naslov: obcina@horjul.si, pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom.

Občinska uprava Občine Horjul

Oglejte si tudi