Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
7°C
JUTRI
25°C
8°C
Oceni objavo

Prav posebno voščilo ženskega pevskega zbora Biser

Preteklo leto je bilo za ženski pevski zbor Biser bogato, za kar smo iskreno hvaležni. Praznovali smo 20 let našega delovanja, ob tej priložnosti izpeljali nekaj uspešnih projektov, organizirali jubilejni in letni koncert, kot gostje nastopili na kar nekaj koncertih, se udeležili območnega in regijskega pevskega tekmovanja ter prejeli srebrno priznanje naše občine za naše delo.

Skoraj vsako leto zaključimo z božičnim koncertom (ali dvema), letos pa smo si privoščile drugačen zaključek leta: bolj umirjen in v krogu naših najbližjih, kar smo si že dolgo želele. To pa ne pomeni, da smo pozabili na vas, naše poslušalce in podpornike, saj smo vam letos pripravili prav posebno praznično presenečenje. Pripravili smo naš čisto prvi glasbeni video, ki smo ga za od ideje do izvedbe ustvarili popolnoma z lastnimi močmi. Upamo, da vam bo všeč, da vam bo polepšal praznične dni ter boste uživali v njem, kot smo uživali mi, ko smo ga pripravljali.

Ob tej priliki bi se radi iskreno zahvalili vsem tistim, ki ste nam pomagali, da smo lahko ustvarjali in delali tisto, kar nam je v veliko veselje, še posebno Občini Grosuplje za finančno podporo, Mestni knjižnici Grosuplje za prostor, ki so nam ga prijazno odstopili za vaje, Zvezi kulturnih društev Grosuplje za nasvete in tehnično podporo ter vsem vam, ki spremljate naše delo in nas podpirate na najrazličnejše načine. Iskrena hvala!

Hvala tudi našemu zborovodji Fernandu Mejiasu za vso potrpežljivost in vztrajnost pri naši skupni želji in trudu, da postanemo vedno boljši zbor.


Lep prazničen december vam želimo in vse dobro tudi v novem letu 2024!

Oglejte si tudi