Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

13. julij – dan šoferjev in avtomehanikov

Uniformirani člani Združenja šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica so se udeležili regijskega srečanja in proslave v počastitev 13. julija, dneva šoferjev in avtomehanikov.

Srečanje združenj iz regije Ljubljana – okolica, je potekalo 6. julija v Kočevju. Pričelo se je s povorko uniformiranih članic in članov ZŠAM Kočevje, Grosuplje in Ivančna Gorica. Zbrane uniformirane članice in člane je uvodoma pozdravil predsednik ZŠAM Kočevje Marjan Hočevar. O pomembnosti praznika 13. julij, o vlogi uniformiranih članov in članic, ter o vlogi ZŠAM v družbi sta spregovorila podpredsednik Zveze ZŠAM Slovenije Branko Praznik in predsednik regije Ljubljana – okolica Alojz Markovič, oba člana ivanškega združenja šoferjev in avtomehanikov. Kot sta povedala je delovanje članov združenj regije Ljubljana – okolica najbolj prepoznavno prav pri varovanju in ozaveščanju ranljivih skupin v prometu, še posebej otrok v prvih šolskih dneh.

Srečanje je minilo v prijetnem vzdušju, ob obujanju spominov starejših članov na prevožene milijone kilometrov.

Člani ZŠAM Ivančna Gorica so se ob 13. juliju spomnili tudi občanov Ivančne Gorice. Z obešenim transparentom v središču Ivančne Gorice so še dodatno zaželeli srečno in varno vožnjo vsem voznikom in udeležencem v cestnem prometu.

Oglejte si tudi