Oceni objavo

Silvestrski program na Radiu Zeleni val

Radio Zeleni val tudi letos pripravlja poseben SILVESTRSKI PROGRAM, v petek, 31. 12. 2021, od 15. pa vse do 2. ure zjutraj. Obljubljajo nepozabno silvestrovanje, v živo preko radijskih valov, z veliko dobre energije ter s priljubljenimi glasbenimi in drugimi gosti. Nekateri se jim bodo pridružili v studiu, spet drugi se bodo oglasili in svoje silvestrske koncertne nastope izvedli na daljavo.

Že ob 13. uri, še pred pričetkom Silvestrskega programa, se jim bo v studiu pridružil tudi župan dr. Peter Verlič - vabljeni, da prisluhnete PRAZNIČNEMU KLEPETU Z ŽUPANOM DR. PETROM VERLIČEM.

Program bo povezoval in oblikoval Franci Peternel. S svojimi nastopi nas bodo zabavali ansambli, skupine in solisti: Kvatropirci, Fehtarji, Fredi Miler, Objem, Vili Resnik, Razgled, Zvita Feltna, v novo leto bomo tokrat vstopili s skupino Obvezna Smer. Oglasil se bo tudi Alfi Nipič in nam zapel Silvestrski poljub.

Že nekaj minut po polnoči pa se nam bo s svojim novoletnim voščilom in z dobrimi željami, tokrat preko telefonske zveze, ponovno oglasil tudi župan dr. Peter Verlič.    

Lepo povabljeni k poslušanju! Dogajanje v živo iz studia bo mogoče spremljati tudi na spletni strani Občine Grosuplje in na Facebook straneh Radia Zeleni val in Občine Grosuplje.   

Občina Grosuplje

Oglejte si tudi