Logo MojaObčina.si

Duplek

DANES
6°C
-3°C
JUTRI
1°C
0°C
2260

31. mednarodno prvenstvo Ptuja 2018

Ptuj, 14. in 15. april 2018

V soboto in nedeljo smo se udeležili 31. mednarodnega prvenstva Ptuj 2018. Judo klub Drava iz Ptuja je v športni dvorani Center v soboto organiziral turnir za 5 starostnih kategorij (U12, U15, U18, U21 in U23) in v nedeljo za starostne skupine U8 in U10. Starostne kategorije U12, U21 in U23 so se štele za slovenski pokal.

Turnirja se je v soboto udeležilo 232 tekmovalcev iz 30 klubov, judo klub Duplek je v soboto nastopil s šestimi tekmovalci. 
V kategoriji U12 sta nastopila Niko Grajfoner in Nil Škerbot. Niko si je priboril odlično 3. mesto, Nil je pristal na 4. mestu. V kategoriji U15 je nastopila Nina Auda ter zasedla odlično 3. mesto. V kategoriji kadetov in mladincev sta nastopila Filip Nipič ter zasedel v obeh kategorijah 4. mesto ter David Kraljić, ki je zmagal pri kadetih ter bil drugi v kategoriji mladincev.
V kategoriji U23 je nastopila Tjaša Brumen, ki se je turnirja udeležila med reprezentančnimi pripravami na Rogli in zasedla odlično 2. mesto. 
V nedeljo smo se udeležili turnirja za starostno kategorijo U8 in U10. Lan Bračko, Neo Safin in Žan Stočko so bili vsi v isti težnostni kategoriji. V skupini  je bilo 18 tekmovalcev ???? (katastrofa), Neo je zabeležil eno zmago in dva poraza, Lan en poraz, Žan je prvo borbo zmagal in nato izgubil, vsi so ostali brez uvrstitve. Nika Auda je v svoji skupini (imela jih je 13 tekmovalcev) prvo borbo izgubila in ostala brez uvrstitve, Nike Taja Peček je dve izgubila in pristala na 6. mestu, Klara Mulec je v svoji skupina osvojila odlično 3. mesto. 
Čestitamo vsem tekmovalcem za rezultate in pogum.

Na turnirjih za starostne skupine U8 in U10, ki ne prinašajo nobenih točk v slovenskem pokalu, šteje samo veselje otrok ????

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!