Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
9°C
Oceni objavo

17. Pokal občine Duplek 2017

V soboto 7.10.2017 smo  v športni dvorani Škofijske gimnazije Antona Martina Slomška v Mariboru organizirali  že 17. mednarodni turnir v judu za pokal občine Duplek. Turnirja so se skupaj v vseh starostnih kategorijah udeležili nekaj čez 330 tekmovalcev iz držav Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Avstrije. Tekmovanje  v starostni kategoriji kadetov in kadetinj (do 18 let) bilo tudi uradno za točkovanje v slovenskem pokalu za leto 2017.
Judo klub Duplek je letos na blazine poslal 18 tekmovalcev v vseh razpisanih kategorijah .
Rezultati so sledeči : Pri cicibanih U8 in U10 je Staša Alekseja Kukovec osvojila 1.mesto, Elena Petrovič 2.mesto, Nika Auda, Eva Stočko, Klara Mulec in Niko Grajfoner 3.mesti, Taja Kokol in Neo Safin 5.mesti ter Žan Stočko 7.mesto. Pri mlajših dečkih in deklicah do 12 let sta Tilen Mulec v kategoriji do 55kg in Nina Auda v kategoriji do 28kg osvojila 2.mesti, Nil Škerbot v kategorijji do 46kg 3.mesto in Sergej Filipič  v kategoriji do 34kg 5.mesto. Pri dečkih do 15 let je Timon Petrovič v kategoriji  do 55kg osvojil 5.mesto, Matija Filipič pa je v kategoriji do 66kg zabeležil en poraz in ostal brez popravnih bojev. 

V uradni kategoriji za točkovanje v slovenskem pokalu (kadeti do 18 let) je Staš Kokotovič v kategoriji do 60kg osvojil 1.mesto, David Kraljić v kategoriji nad 90kg 3.mesto, Filip Nipič pa je v kategoriji do 66kg zabeležil dva poraza.

Glede na novosti , ki so bile uvedene s strani judo zveze Slovenije (novi sistem vodenja tekme in pa obvezno snemanje uradne tekme) smo brez večjih zapletov  izvedli naše tekmovenje. Hkrati se zahvaljujemo vsem klubom ki so prišli  na naše tekmovanje od blizu in daleč. Zahvaljujemo se  tudi vsem bivšim tekmovalcem, staršem, podpornikom, Duplek MojaObčina.si, župan Mitja Horvat-župan , Trgovina Jager Duplek , Zavarovalnica Triglav , Spar Ruše , Kager Hiše d.o.o. , Gostišče Pri Tonetu Svenšku, Fotokopiranje Koletnik Zdenka , Market Sveti Martin in vsem, ki ste omogočili, da je naše tekmovanje  ponovno uspešno izvedeno.

Video otvoritve 17.pokala občine Duplek 
Galerija slik : 17. pokal občine Duplek
Galerija izgubljenih stvari na 17.pokalu Dupleka 

Oglejte si tudi