Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
8°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

Predlagaj, soustvarjaj, sodeluj

V mesecu januarju sta občinska uprava in TIC podali povabilo k sodelovanju in soustvarjanju vsebin in dogodkov v naši občini. Za ta namen se je oblikovala spletna anketa, na katero so se odzvali štirje posamezniki, za kar se jim zahvaljujemo.  

Spletna anketa je še vedno na voljo, zato vabljeni k podaji svojih odgovorov, uporabite QR kodo ali pa izpolnite anketo na spletni strani TIC-a. https://tic.dolenjske-toplice.si/vizitka

Dosedanji sodelujoči v anketi so zapisali svoje mnenje in videnje o trenutnem stanju dogajanja na kulturnem in turističnem področju. Med prevladujočimi predlogi se v največji meri izpostavlja  več dogajanja za mlade. In ravno v želji, da prisluhnimo mladim, smo 11. januarja organizirali posvet z mladimi. Posveta sta se udeležila dva občana, ki pa žal nista sodila v starostno skupino mladih (14 do 29 let), bila pa sta za udeležbo nagovorjena s strani manjše skupine mladih.

Ker si res želimo slišati glas mladih bomo ponovno sklicali srečanje, pri čemer se bomo poslužili pridobljenih osebnih kontaktov kot tudi podmladka društev. Vsi skupaj si želimo sodelovanja s skupino mladih. Želimo jim ponuditi možnost soustvarjanja programa, ki bi prinesle spremembe na tem področju. Zato ponovno pozivamo k udeležbi. Veseli bomo tudi če nas osebno nagovorite. Vse pobude so dobre in tudi uresničljive, zato le pogumno.

 

Polona Vrtar, TIC

Oglejte si tudi