Oceni objavo

Spremljajte MojaObčina.si in bodite nagrajeni

Za nami so prvomajski prazniki. Upamo, da ste preživeli prijetne praznike s svojimi najdražjimi, si privoščili oddih ter si nabrali dovolj energije za vse prihajajoče projekte. Naslednjič se bomo lahko oddahnili šele 25. junija, ko praznujemo Dan državnosti.

Ker je do takrat še kar nekaj časa, smo na MojaObčina.si poskrbeli, da se boste naši zvesti sledilci lahko sprostili ob številnih doživetjih, ki jih podarjamo na MojaObčina.si. Ponosni smo, da nas mesečno v povprečju spremlja že prek 500.000 občank in občanov in v zahvalo vsem zvestim sledilcem, redno pripravljamo številne nagradne igre, kjer podarjamo različna doživetja, ki jih ponuja naša dežela. Mogoče pa v prihodnje sežemo tudi izven meja. Poleg nepozabnih doživetij pa podarjamo tudi številne druge inovativne in praktične nagrade.

Za nami je že kar nekaj uspešno izpeljanih nagradnih iger in številni srečneži, ki so imeli priložnost doživeti nepozabne trenutke ali uživati ob drugih praktičnih nagradah. Od izletov do drugih inovativnih nagrad, naše nagradne igre vedno predstavljajo priložnost za navdih in razvajanje naših zvestih sledilcev.

Nekaj zanimivih doživetij, kamor so pretekle srečneže odpeljale nagrade:

1. Doživljajski park Vulkanija – podarili smo 5 družinskih vstopnic

2. Pustolovski park GEOSS – podarili smo 5 družinskih vstopnic

3. Mozirski gaj Park cvetja – podarili smo 4 vstopnice

4. Pot med krošnjami Pohorje – podarili smo  vstopnice

Bi si tudi ti želel/a doživeti nepozaben dan? Sledi nam na Facebook strani MojaObčina.si, saj bomo že v nedeljo (5. maja) objavili novo nagradno igro in mogoče bo sreča prav na vaši strani.

Tokrat bomo podarili izjemen Evolve Garden, ki vam omogoča, da si doma, tudi brez vrta, pridelate zdravo mikrozelenjavo. Tako imate lahko redno na voljo svežo, okusno, bolj hranljivo in zdravo zelenjavo.

Sledi nam in ne spreglej prihajajočih nagradnih iger.

Facebook: MojaObčina.si

Facebook skupina: Doživetja Slovenije

Instagram: dozivetjaslovenije


Če še niste prijavljeni na tedenske e-novice, se prijavite na tej povezavi in bodite redno obveščeni o dogajanju v vaši okolici.

Obiščite tudi spletno stran MojaObčina.si, kjer lahko preberete sveže novice o dogajanju v vaši okolici ali pa skupaj z nami soustvarjate največjo lokalno skupnost in tudi sami objavite novico o dogajanju v vaši občini ali vabilo na dogodek. Mi pa bomo poskrbeli, da bo vaša vsebina dosegla številne bralce, saj jih bomo z veseljem delili na socialnih omrežjih ter v tedenskih e-novicah.

Veseli smo, da lahko naše zveste sledilce razveseljujemo s številnimi nagradami, saj ste prav vi pomemben del naše lokalne skupnosti.

Oglejte si tudi