Oceni objavo

Podaljšanje popolne zapore cestnega odseka Šujica–Stranska vas (od križišča za Gabrje do novo urejenega križišča v Stranski vasi)

Obveščamo vas o podaljšanju popolne zapore cestnega odseka Šujica–Stranska vas (od križišča za Gabrje do novo urejenega križišča v Stranski vasi) do 24. decembra 2021.

V tednu od 20. do 24. decembra 2021 je načrtovano asfaltiranje ceste, tako da bo cesta do božičnih praznikov predvidoma prevozna in odprta za promet. Dela na cestnem odseku pa se bodo nadaljevala, ko bodo vremenske razmere ugodnejše. O morebitnih spremembah glede zapore ceste boste občani in ostali uporabniki lokalne ceste pravočasno obveščeni preko občinske spletne strani.

Na cesti je od konca septembra 2021 vzpostavljena popolna zapora ceste zaradi rekonstrukcije cestnega odseka, ki vključuje ureditev površin za pešce in kolesarje, javne razsvetljave in druge pripadajoče ureditve. Obvoz poteka na relaciji Dobrova–Ljubljana–Podutik. Prosimo za razumevanje in upoštevanje zapore ceste, saj projekt samo tako lahko poteka nemoteno in varno.


Občina Dobrova - Polhov Gradec

Oglejte si tudi