Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
10°C
JUTRI
19°C
14°C
Oceni objavo

Srečanje članov nad častitljivih 80 let

Društvo upokojencev Polhov Gradec je organiziralo Srečanje najstarejših članic in članov društva. Čas hitro teče in leto je naokrog za prijetno druženje članov, starejših nad 80 let.

Srečanje je bilo v petek, 20. oktobra 2023, ob 13. uri v Pograjskem domu. Letnega srečanja se je udeležilo lepo število članic in članov, v tem lepem pušeljcu, ki ga radi imenujemo 80 plus. Za člane, ki so se želeli udeležiti srečanja, pa so bili brez prevoza, je za prevoz poskrbela Komisija za socialno skrbstvo. Srečanja so se udeležili tudi člani Komisije za socialno skrbstvo, poverjeniki društva, predsednica, tajnica in blagajničarka društva.

Vse prisotne je najprej pozdravila predsednica društva Cecilija Jarc. Zaželela je članom prijetno druženje, zdravja in lepih trenutkov do naslednjega srečanja. Kajti takega srečanja, nad 80 let, pa res ne gre zamudit. To si lahko prav vsak izmed nas samo zaželi. Vse prisotne je tudi obvestila o aktivnosti projekta »Prostofer« v naši Občini, ki ga že izvajajo. »Tako kot nas je danes sonce razveselilo, naj vas grejejo lepi utrinki današnjega dne, v srcih, do srečanja prihodnje leto.« je zaključila predsednica.

Predsednik Komisije za socialno skrbstvo Jože Bizjan je tudi pozdravil vse članice in člane ter se jim zahvalil za udeležbo in jim zaželel dobrega počutja.

Petkovo popoldne se je nadaljevalo v prijetnem druženju.

 

Cecilija Jarc

Oglejte si tudi