Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
11°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Županov koledar

Delo župana je razgibano in zanimivo, predvsem pa zahteva popolno predanost kraju, občanom in njihovim potrebam. Občanom zato želim ponuditi vpogled v svoje delo župana občine Dobrova - Polhov Gradec, ki ga letos z veseljem opravljam že 11. leto. Vsak mesec si boste lahko ogledali izsek iz mojega rokovnika, ki ga redno polnijo sestanki, srečanja z občani in druge obveznosti. Franc Setnikar, župan

4. 1. 2021Z izvajalcem zimske službe, podjetjem Tijo d.o.o., smo pregledali veljavni operativni program zimskega vzdrževanja cest v naši občini in izpostavili problematiko zastojev na cestah v obilnem sneženju konec decembra.

7. 1. 2021: Kot predstavnik Občine Dobrova - Polhov Gradec sem se z ostalimi družbeniki Javnega holdinga Ljubljana sestal na seji skupščine. Sprejeli smo poslovne in investicijske načrte za leto 2021.


8. 1. 2021: Udeležil sem se seje sveta Krajevne skupnosti Črni Vrh.


11. 1. 2021: S predstavniki Osredka smo na sestanku uskladili projekt za rekonstrukcijo ceste Žerovnik–Osredek–Topol.


11. 1. 2021: Udeležil sem se seje sveta Krajevne skupnosti Šentjošt in seje sveta Krajevne skupnosti Dobrova.


14. 1. 2021: Udeležil sem se seje sveta Krajevne skupnosti Polhov Gradec.


20. 1. 2021: Sestal sem se s predstavniki podjetja K Projekt L in županom občine Horjul Jankom Prebilom ter predstavniki občinske uprave Horjul v zvezi z rekonstrukcijo ceste Brezje–Podolnica. Pregledali in potrdili smo idejni osnutek projekta.


20. 1. 2021: Društvu upokojencev Dobrova in Gasilski zvezi Dolomiti sem predal priznanje Znak AVP za njihovo večletno skrb za varnost v prometu.


21. 1. 2021: S predstavnikom Direkcije RS za vode Tonetom Cezarjem in predsednikom TD Briše Matjažem Bogatajem smo si na terenu ogledali most čez Malo vodo na Brišah zaradi njegove ureditve.


27. 1. 2021: Na sestanku s predsedniki krajevnih skupnosti smo pregledali predlog proračuna, finančni načrt krajevnih skupnosti za naslednji dve leti in njihov program dela.


Že od leta 2010 ima župan Franc Setnikar v želji po aktivnem in ažurnem reševanju težav in izzivov vsako sredo, med 12. in 17. uro, vrata svoje pisarne odprta. Tako vsako leto sprejme okrog sto občank in občanov, s katerimi poskušajo poiskati rešitev za nastalo težavo. Zaradi lažje organizacije se je za termin sestanka treba predhodno naročiti na telefonski številki 01/3601-800.

Oglejte si tudi