Logo MojaObčina.si

Dobje

DANES
13°C
-5°C
JUTRI
14°C
1°C

zaposlitev

Savinjska regija
Ponedeljek, 24. Februar. 2020

Vodja internetne prodaje in novih poslovnih modelov

Naše želje in pričakovanja: pomoč pri vodenju in razvoju novih projektov s posebnim poudarkom na novih tehnologijah in platformah; vsebinske zasnove novih poslovnih modelov in implementacija le teh, sodelovanje pri razvoju novih proizvodov in storitev, dobro znanje angleškega jezika, pripravljenost na delo in učenje, kreativnost in samoiniciativnost.
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 24. Februar. 2020

Komercialist za prodajo blagovne znamke Geolux na tujih trgih

Pričakujemo: V. stopnjo izobrazbe tehnične ali ekonomske smeri, aktivno znanje angleškega jezika in zaželeno znanje drugega tujega jezika (nemščina), poznavanje računalniških programov, zelo dobro razvite vodstvene in organizacijske sposobnosti, ciljna naravnanost in vodstvene kompetence, usmerjenost k delu s strankami in spretnost komuniciranja, skrbnost, natančnost in doslednost.
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 24. Februar. 2020

Samostojni komercialist v nabavi

Pričakujemo: VI. ali višjo stopnjo izobrazbe, vsaj 2 leti primerljivih delovnih izkušenj, obvladovanje MS Office in drugih programskih orodij, dobro osebno organiziranost in samoiniciativnost.
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 26. Februar. 2020

Prodajalec dodatkov za dom m/ž

Pričakujemo: zaželene izkušnje na področju prodaje dodatkov za dom, smisel in željo za delo s kupci, orientiranost k rezultatom...
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 12. Marec. 2020

Prodajni inženir (m/ž) po Sloveniji

Ste tehnično podkovani, ciljno usmerjeni in imate izkušnje na področju industrijske avtomatizacije? Za uspešno podjetje, ki je prisotno na trgu že dvajset let ter veliko vlaga v razvoj idejnih rešitev za industrijo, iščemo kandidata z odličnimi komunikacijskimi in organizacijskimi veščinami. Če ste oseba, ki je sposobna iskanja rešitev, se čim prej prijavite!
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 14. Marec. 2020

Svetovalec na terenu (m/ž)

Uspešno mednarodno podjetje, ki se uvršča na sam vrh kreativnega in produktivnega povezovanja s trgom, krepi svoj tim. V svoj kolektiv vabijo komunikativno, dinamično in prodajno naravnano osebo za zasedbo delovnega mesta SVETOVALEC NA TERENU (m/ž).
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 15. Marec. 2020

Merilec vgradnih omar in pohištva (m/ž)

Za našega naročnika, podjetje Vgradne omare Hoby d.o.o., zaradi povečanega obsega dela, iščemo novega sodelavca za delovno mesto; Merilec vgradnih omar in pohištva. Zadolženi boste za digitalne in laserske meritve prostora, izris željenega pohištva ročno in digitalno, določitev željenih materialov in barv pohištva ...
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 15. Marec. 2020

Samostojni komercialist – m/ž

Podjetje TOP Prodaja d.o.o. išče več samostojnih komercialistov za prodajo storitev na terenu v Ljubljani in širši okolici.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 22. Marec. 2020

Prodajalec/komercialist v poslovalnici Celje

Opis dela: Prodaja in svetovanje strankam, sprejemanje naročil, delo z blagajno, reševanje reklamacij, pomoč pri naročanju robe in prevzemanju blaga, kontrola cen, izdelava posebnih ponudb...
Moje Delo