Logo MojaObčina.si

Dobje

JUTRI
30°C
15°C
TOR.
25°C
10°C

zaposlitev

Savinjska regija
Petek, 17. Julij. 2020

Komercialista za program »vodovod-ogrevanje«

Delovne naloge bodo: načrtovanje in izvajanje prodajnih in nabavnih strategij ter aktivnosti, zbiranje, analiziranje in vodenje vseh potrebnih informacij in evidenc o dobaviteljih in kupcih, spremljanje in analiziranje cen na prodajnem in nabavnem trgu...
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 17. Julij. 2020

Komercialist za gradbeno področje

Delovne naloge bodo: načrtovanje in izvajanje prodajnih in nabavnih strategij ter aktivnosti, zbiranje, analiziranje in vodenje vseh potrebnih informacij in evidenc o dobaviteljih in kupcih...
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 17. Julij. 2020

Komercialista za področje orodje-vijaki

Delovne naloge bodo: načrtovanje in izvajanje prodajnih in nabavnih strategij ter aktivnosti, zbiranje, analiziranje in vodenje vseh potrebnih informacij in evidenc o dobaviteljih in kupcih, spremljanje in analiziranje cen na prodajnem in nabavnem trgu, širitev in razvoj svojega prodajnega programa in uvajanje novih izdelkov.
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 20. Julij. 2020

Vodja projektov za izvedbo geotermalnih vrtin (m/ž)

Pričakujemo: Visoka ali srednja strokovna izobrazba, smer gradbeništvo, računalniška znanja urejevalniki besedil, delo s preglednicami, delo z bazami podatkov..
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 27. Julij. 2020

Obračunski gradbeni tehnik (m/ž)

Vaše zadolžitve bodo obsegale: priprava in pregled ponudb in popisov, organiziranje, vodenje, koordiniranje del na gradbišču..
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 02. Avgust. 2020

Slikopleskar/fasader m/ž

Naš naročnik je uspešno slovensko podjetje z dolgoletno tradicijo. Zaradi dosedanjih uspehov v svoje vrste vabijo nove sodelavce za opravljanje delovnega mesta SLIKOPLESKAR/FASADER m/ž. V svojo ekipo vabijo resne, natančne in zanesljive sodelavce za dolgoročno sodelovanje.
Moje Delo