Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Javno naznanilo o javni objavi Elaborata lokacijske preveritve za počitniški objekt v EUP RJ_11 na Rakitni (ID: 4004)

Na podlagi 4. odstavka 138. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 199/21, 18/23 – ZDU-1O, 78/23 – ZUNPEOVE in 95/23 – ZIUOPZP) ter na podlagi 28. člena Statuta Občine Brezovica (Uradni list RS, št. 79/2016), župan Občine Brezovice podaja

 

Javno naznanilo o javni objavi Elaborata lokacijske preveritve

za počitniški objekt v EUP RJ_11 na Rakitni (ID: 4004)

I.

Župan Občine Brezovica javno naznanja javno objavo Elaborata lokacijske preveritve za počitniški objekt v EUP RJ_11 na Rakitni (v nadaljevanju: Elaborat o lokacijski preveritvi). Lokacijska preveritev ima dodeljeno identifikacijsko številko v zbirki prostorskih aktov: 4004.

 

II.

Javna objava Elaborata o lokacijski preveritvi bo potekala od 14.3.2024 do 5.4.2024 na spletni strani občine Brezovica (https://www.brezovica.si/prostorski-akti/ - lokacijska preveritev št. 8).

III.

V času javne razgrnitve lahko zainteresirana javnost posreduje pripombe in predloge k razgrnjenim dokumentom. Pripombe in predloge k Elaboratu o lokacijski preveritvi se posreduje pisno na naslov Občina Brezovica, Tržaška cesta 390, 1351 Brezovica, s pripisom: »Pripombe na javno objavljen Elaborat lokacijske preveritve za počitniški objekt v EUP RJ_11 na Rakitni« ali se podajo preko elektronske pošte na naslov info@brezovica.si. Rok za pripombe in predloge k Elaboratu o lokacijski preveritvi poteče zadnji dan javne objave. Nato bo Občina Brezovica pripombe in predloge javnosti preučila in do njih zavzela stališče, ki ga bo objavila na krajevno običajen način in v svetovnem spletu. Obravnavane bodo le podpisane in s polnim naslovom opremljene pripombe in predlogi.

IV.

Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v stališčih, ki bodo objavljeni na spletu. Osebe, ki ne želijo, da se v stališčih objavijo njihova imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti.

V.

To javno naznanilo se objavi na spletni strani Občine Brezovica in na občinski oglasni deski.

 

Številka: 3508-1/2024

Datum: 13.03.2024

 

                                                                                                                         Župan

                                                                                                                           Občine Brezovica

                                                                                                                           Metod Ropret

Oglejte si tudi