Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
24°C
11°C
Oceni objavo

Nogometni turnir ob prazniku Občine Bovec

Ob prazniku Občine Bovec je bil v soboto, 8. 7., na nogometnem igrišču ob Letališču Bovec tradicionalni nogometni turnir, na katerem so se letos pomerile tri ekipe. Žal jim ekipe županov slovenskih Občin zaradi številnih obveznosti županov ni uspelo sestaviti.


Pomerile so se ekipe občin Ljubljana, Kobarid in Bovec, pod vročim soncem pa je vsaka ekipa odigrala z vsako.  V finalu sta se pomerili ekipa Občine Kobarid in Ljubljana, po neodločenem rezultatu in enajstmetrovkah pa je prvo mesto zasedla ekipa Občine Kobarid. Drugo mesto je pripadlo Občini Ljubljana, tretje pa Občini Bovec.

Vse je v imenu Turističnega društva Bovec, ki je dogodek tudi pripravilo, pozdravil predsednik Adem Omerović, pokale pa je podeljeval župan Občine Bovec Valter Mlekuž.

» Čeprav so se nekatere ekipe žal letos opravičile, smo se imeli lepo in odigrali vse tekme v prijateljskem vzdušju. Predvsem je pomembno, da tudi skozi nogomet in tem tradicionalnim nogometnim turnirjem gojimo medsebojno prijateljstvo še naprej. Hvala tudi TD Bovec, ki vsako leto tako dobro pripravi ta dogodek. Denar lahko zagotovimo, vendar brez teh marljivih ljudi ne bi bilo mogoče izvesti vsega. Hvala tudi vsem, ki ste se udeležili turnirja in nasvidenje prihodnje leto,« pa je pred podelitvijo pokalov povedal župan Občine Bovec Valter Mlekuž.

Ob ekipah so pokale prejeli še: za najboljšo igralko Snežana Malešević, za najboljšega strelca Jože Žalik, oba iz ekipe Občina Ljubljana, za najboljšega vratarja Renato Fon iz ekipe Občine Kobarid, za najstarejšega igralca pa so razglasili Joca Sladića, vodjo ekipe Občine Ljubljana.

foto: MILAN ŠTULC

Oglejte si tudi