Oceni objavo

SPAR predal simbolične čeke

Župan Občine Valter Mlekuž se je danes udeležil predaje simboličnih čekov, ki jih je trem prejemnikom namenil SPAR Bovec.

Ob odprtju svojega supermarketa Bovec je SPAR v dogovoru z Občino Bovec dal na izbiro tri prejemnike, med katerimi so kupci z žetonom, pridobljenim ob nakupu, odločali o višini donacije posameznemu društvu oziroma instituciji.

Največ žetonov so kupci namenili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Bovec, ki prejme donacijo v višini 1.500 EUR, sledil mu je Vrtec Bovec, ki prejme donacijo v višini 1.000 EUR in nato Tekaško društvo Bovec, ki prejme donacijo v višini 500 EUR.

Prejemnikom sta simbolične čeke predali področna vodja SPAR Irena Koler in vodja trgovine SPAR Bovec Barbara Leban, župan Občine Bovec pa je ob tem izrazil hvaležnost za SPAR-ovo odločitev:

»Veseli me, da so se pri SPAR-u odločili, da ob odprtju njihovega supermarketa v Bovcu podelijo tudi donacijo, verjamem pa, da bo tovrstno sodelovanje mogoče tudi v prihodnje. Lokalna skupnost mora začutiti, da je posamezni investitor dobrodošel tudi na ta način in mu ne gre zgolj za zaslužek, temveč konkretno prispeva delček tudi v lokalno skupnost. Dobrodelnost se vsakemu donatorju večkratno povrne. Pri Občini Bovec vedno spodbujamo tak pristop in smo toliko bolj veseli, ko pride do takih potez, kakršna je bila današnja predaja simboličnih čekov trem izbranim s strani predvsem domačih kupcev. Še enkrat iskrena hvala donatorju in seveda odgovornim osebam, ki so ponudili in izpeljali akcijo,« je po predaji simboličnih čekov dejal župan Občine Bovec Valter Mlekuž.

 Zapisal in foto: MILAN ŠTULC

Oglejte si tudi