Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
11°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

Popolna zapora na parkirišče Žaršče

5. 4. 2022, so se v sejni sobi Občine Bovec na povabilo oziroma zahtevo župana Občine Bovec Valterja Mlekuža sestali predstavniki Občini Bovec, ki je investitor gradnje nove Športne dvorane Bovec, Izvajalca del Kolektor Koling d.o.o. in nadzora Lokainženiring, podjetje za svetovalni inženiring, d. o. o..

Izvajalec del zaradi raznih okoliščin glede na terminski plan nekoliko zamuja z deli, zato so se na sestanku dogovorili za rebalans plana del, seveda pa z istim datumom dokončanja investicije. Rebalans in ukrepi za izničenje zamud bo pripravljen do prihodnjega tedna.

6. 4. 2022, bodo začeli z izkopom za gradnjo povezovalnega podhoda med Osnovno šolo Bovec in bodočo Športno dvorano, zato bo cesta na parkirišče Žaršče tudi fizično neprevozna. Ker danes opažamo, da nekateri ne upoštevajo prometne signalizacije in je na Žarščah parkirano kar nekaj vozil, vse opozarjamo, da vozila pravočasno umaknejo, saj jutri to ne bo več mogoče. Gradnja podhoda in s tem zapora predvidoma bo trajala do 10. maja.

Lastniki letnih dovolilnic lahko v času zapore z veljavnimi dovolilnicami za parkirišče Žaršče svoja vozila parkirajo na parkirišču pri Kulturnem domu.

Zapisal in foto: MILAN ŠTULC

Oglejte si tudi