Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
6°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

V NARAVI SREDI MESTA-KAMP POLOVNIK

Kamp Polovnik je že odprl svoja vrata in vabi vse, da se pridružijo v tej lepi pomladi.
Čudovita narava ter bogata zgodovinska in kulturna dediščina Bovškega oblikujeta pisano in pestro izbiro. Od počitka in občudovanja naravnih lepot do bolj aktivnega preživljanja počitnic ob Soči, do čudovitih gora ki nas obdajajo in nudijo veliko poti, ki jih lahko prehodimo ali prekolesarimo. 


Kamp Polovnik leži v lepem parku, polnem dreves in posledično zato tudi sence, za tiste ki imajo radi sonce se najdejo seveda tudi sončne površine kamor lahko postavijo ali parkirajo svoje šotore in avtodome, nahaja se ob najstarejši cerkvici v dolini Soče in je le pet minut peš oddaljen od središča Bovca. Takšna lega je velika prednost za vse ki nas obiščejo, saj je vse, kar Bovec ponuja, dosegljivo peš, od športnih agencij, ki ponujajo raznovrstne aktivnosti tako na Soči kot tudi izven nje, do igrišča za tenis, odbojko, balinjanje,  tudi športno letališče Bovec ni daleč, če se postavimo tako da ne vidimo le krošenj lahko opazujemo letala kar iz kampa, ter druge rekreativne dejavnosti. Tudi najbližja trgovina je oddaljena le 50 metrov. Neposredno ob kampu Polovnik pa je tudi odlična restavracija z letnim vrtom.

 

V Kampu Polovnik so dobrodošli prav vsi, tudi tisti s štirinožnimi prijatelji.

 

Prihod v Kamp Polovnik je možen kadarkoli med 07:00 - 23:00, na recepciji pa vas pričakujemo vsak dan med 9:00 - 11:00 in  18:00 - 21:00 .


Vse informacije dobite na spletni strani .

Oglejte si tudi