Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
NED.
22°C
8°C
Oceni objavo

DOŽIVITE NARAVO S SPORTMIXOM

V letošnji zimi so bile naše gore zelo bogato obložene s snežno odejo kar je bila odlična novica za smučarje, zdaj pa je odlična novica za vse ki si želite izkusiti ves ta sneg, ki se topi in Sočo naredi še posebej adrenalinsko in polno presenečenj
V naši agenciji SPORTMIX  vam nudimo tako izkušnjo.

 

Za adrenalinske navdušence, ki želijo svojo izkušnjo deliti s skupino bi priporočali rafting. 10km in vsega skupaj 3 ure dolga tura po reki Soči nudi odlično izkušnjo, polno adrenalina, valov, druženja. Rafting pa naši izkušeni vodiči za vas naredijo še posebej edinstven, poln zanimivosti in pridobivanja novega znanja. Za rafting na Soči ne potrebujete nobenega predznanja, razen plavanja seveda, vaša starost in fizična kondicija pa prav tako nista posebej pomembna. Vodič  bo poskrbel za varnost in nepozabno izkušnjo, Soča pa bo s svojo smaragdno lepoto le to še povečala.

Cena za posameznika je 38€ , za večje skupine pa so seveda tukaj tudi popusti, saj veste kako pravijo, več nas je boljše je. V ceno je vključen prevoz do vstopnega mesta pri najvišjem slovenskem slapu Boka, prav tako izposoja vse potebne opreme (neoprensko obleko,čevlje...) in rafta, ter vodič, vse kar potrebujete so kopalke in brisača, ne smete pa pozabiti na veliko dobre volje, a če vam primanjkuje tudi te, brez skrbi, pri nas smo pripravljeni tudi na to. Po 10km, ko svojo pot zaključite vsi nasmejani a utrujeni  v vasi Trnovo pa vas seveda tudi odpeljemo nazaj.

Povezave

Sportmix

Oglejte si tudi