Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
9°C
JUTRI
25°C
10°C
Oceni objavo

ČOMPARSKA NOČ, 09.08.2014

Leta 2007 smo člani TD Bovec ponovno obudili nekoč odmevno tradicionalno prireditev Čomparsko noč. Tudi letos bo tako. Prireditev je primerna za vse generacije in okuse.
 TD Bovec je poletno sezono pričel z 10. buškim dnem, ki je bil v sodelovanju z OrkestekamPom prava uspešnica. Bovški trg je bil napolnjen ljubiteljev orkestralne glasbe, oder pa z mladimi glasbeniki.

Po ne najbolj prijetnem poletju, pa sledi še druga prireditev, t.j. Čomparska noč, ki bo 09.08.2014.

Čomparska noč je celodnevna prireditev, ki se prične ob 9.00 s sejmom na stojnicah z lokalno in drugo ponudbo. Letošnji dopoldanski program je namenjen najmlajšim oz. tistim, ki radi ustvarjajo in pojejo, saj bodo članice Sekcije mladih TD Bovec pripravile ustvarjalne delavnice v sodelovanju z DJ Simonaiom pa še karaoke. Istočasno bo potekala letošnja novost- Čompe na flik flok- tekmovanje v pripravljanju jedi iz čomp-krompirja. Sodelujoče ekipe bodo imele na voljo dve uri časa, da pripravijo jedi iz krompirja po svojih ali pa že preizkušenih receptih. Po "kosilu" oz. ob 14.00 pa bodo ljubitelji starodobnih vozil lahko razveselili svoje duše in oči. Večerni program pa bodo popestrili bovški mladi harmonikaši, skupina Objem, DJ Simonai, trebušna plesalka Taissha, čompuva tombula, čompuva pica velikanka in še kakšno manjše ali večje presenečenje.

Prisrčno vabljeni. Pridite, sprostite se in se lepo zabavajte z nami v soboto 9. avgusta na bovškem placu.

Povezave

www.td-bovec.si

Oglejte si tudi