Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
11°C
TOR.
19°C
12°C
Oceni objavo

Zaključek leta najaktivnejših članov Društva dolanskih fantov in deklet

Tudi letošnje leto je bilo za člane in članice Društva dolanskih fantov in deklet precej pestro. Organizirali in udeležili smo se nekaj delovnih akcij, pridno nadaljujemo z ureditvijo tematskega parka nasproti nogometnega igrišča na Dolu, priredili pa smo tudi dogodek in prižig prvomajskega kresa.

Za zaključek uspešne delovne sezone, smo se tako odločili, da se podružimo in poveselimo v ožjem krogu najaktivnejših članic, članov in podpornikov društva, ter njihovim najbližjim. Iz preprostega druženja je nastal pester glasbeno-kulturni program. Zabavali so nas naši člani z zasedbo Slavčki s kužn'ce, zazvenele pa so tudi citre. 

Da pa je bil dogodek še bolj pester in zanimiv, je Domen Čerin pripeljal tudi člane skupine Pointless rebels, ki so nas zabavali v ritmih ameriške country glasbe. Na odru pa se jim je pridružil tudi posebni glasbeni gost Zeb South iz Kentuckyja ZDA. Člani Pointless rebels in Zeb so dobri prijatelji, ki se radi podružijo in skupaj zaigrajo ob vsaki priložnosti, ki jo dobijo. Tako sta Zeb in njegova žena Anna-Maria South izredno uživala v naši družbi in mi v njuni. Zeb je celo omenil, da je bila to ena najboljših noči, ki jih je kadarkoli preživel med vsemi popotovanji po Evropi.

Člani društva smo izredno ponosni, da smo ju lahko gostili, in da sta se počutila domače. Tudi skupina Pointless Rebels so poskrbeli za odlično vzdušje in prepričani smo, da se bodo na Dol pri Borovnici še vrnili. Morda že prihodnje leto na dogodek za 1. maj ali kresno noč.

Oglejte si tudi