Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
9°C
ČET.
22°C
8°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Petek, 17. Maj. 2024

Tehnolog (m/ž)

Uspešno podjetje, ki deluje na področju poliestrskih izdelkov, v svoje vrste vabi izkušeno in zanesljivo osebo, ki bo zasedla delovno mesto Tehnolog (m/ž). Ste v novem letu pripravljeni na nove izzive? Pričakujemo vašo prijavo.
Moje Delo
Gorenjska regija
Torek, 21. Maj. 2024

Tehnični dokumentarist (m/ž)

Vaše naloge in odgovornosti bodo: urejanje certifikatov in dokumentacije pri opremi; vodenje evidenc v zvezi z navedeno dokumentacijo in certifikati...
Moje Delo
Gorenjska regija
Sreda, 22. Maj. 2024

Orodjar (m/ž)

V kolikor vas je oglas pritegnil in vas delovno mesto zanima, vas vabimo k prijavi na nina.tiric@salax.si. Za več informacij o delovnem mestu smo vam na voljo na telefonski številki 030 345 045.
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Vzdrževalec - strojnik m/ž/d

Vas je od nekaj zanimala zaposlitev v vodilnem slovenskem živilskem podjetju? Imate izkušnje na področju strojnega vzdrževanja? Potem beri naprej!
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 30. Maj. 2024

Posluževalec strojev (m/ž) v Kamniku

Uspešno podjetje, ki se ponaša s 70-letno tradicijo na področju izdelave izdelkov za električne inštalacije, vabi v svoj kolektiv nove sodelavce. Zavedajo se, da so zaposleni s svojim znanjem in sposobnostmi strateška prednost podjetja, zato nudijo zanje številne ugodnosti. Ne odlašajte in se prijavite zdaj!
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 30. Maj. 2024

Vzdrževalec (m/ž) v Kamniku

Uspešno podjetje, ki se ponaša s 70-letno tradicijo na področju izdelave izdelkov za električne inštalacije, vabi v svoj kolektiv zanesljivega in motiviranega kandidata za področje vzdrževanja strojev. Zavedajo se, da so zaposleni s svojim znanjem in sposobnostmi strateška prednost podjetja, zato nudijo zanje številne ugodnosti. Ne odlašajte in se prijavite zdaj!
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 06. Junij. 2024

Tehnolog CNC obdelave (kovinoobdelava)

Hitro rastoče podjetje z več kot 24 letno tradicijo na področju strojegradnje, orodjarstva ter razvoja industrijskih pralnih strojev zaradi širjenja dejavnosti v svoj kolektiv vabi Tehnologa CNC obdelave (kovinoobdelava). Svoj kolektiv želijo obogatiti s tehnologom ali izkušenim CNC operaterjem, ki si želi kariernega napredovanja.
Moje Delo