Logo MojaObčina.si

Bled

JUTRI
31°C
15°C
SOB.
32°C
17°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Četrtek, 29. Julij. 2021

Računovodja (m/ž)

Kuehne+Nagel d.o.o.

Dobri razlogi, da se nam pridružite:

  • Ponujamo vam delovni izziv na področju računovodstva v uspešnem mednarodnem podjetju, ki se uvršča med najboljše na svetu v svoji panogi. Postali boste del ekipe, ki vodi enega izmed največjih logističnih centrov v regiji ter delo v urejenem, globalnem delovnem okolju skupaj z ekipo odličnih, proaktivnih, dinamičnih posameznikov. Imeli boste možnost tako poslovnega kot tudi osebnega razvoja.
Moja Zaposlitev
Gorenjska regija
Sobota, 31. Julij. 2021

Računovodja (m/ž) na lokaciji Naklo

Merkur trgovina, d.o.o.
  • pridobivanja novih znanj in delovnih izkušenj

  • urejeno delovno okolje
  • zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim delom
Moja Zaposlitev
Gorenjska regija
Nedelja, 01. Avgust. 2021

Projektni vodja (m/ž)

Širimo ekipo, zato iščemo motiviranega Projektnega vodjo, ki ga navdušujejo več milijonskih mednarodni projekti in je pripravljen na potovanja tudi izven evropske unije: Projektni vodja (m/ž)..
Moje Delo
Gorenjska regija
Nedelja, 01. Avgust. 2021

Računovodja (m/ž)

Najpomembnejše naloge računovodje so zlasti: urejanje in izdelava obračunov, vnos, knjiženje in urejanje stroškovnih računov, usklajevanje MP nalog..
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 05. Avgust. 2021

Vodja poslovalnice m/ž - Lesce

Kaj te naredi posebnega: V. ali VI. stopnjo izobrazbe, zaželjeno znanje nemškega in angleškega jezika, napredno poznavanje MS office orodij, samostojnost, samoiniciativnost, odgovornost, natančnost, zaželjene dobre organizacijske in komunikacijske sposobnosti ter usmerjenost k delu v skupini, delovne izkušnje: vsaj 3 leta izkušenj na področju vodenja trgovine, izkušnje pri delu z ljudmi...
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 07. Avgust. 2021

Vodja specialne delavnice

Glavne naloge delovnega mesta so vodenje in načrtovanje vseh aktivnosti in virov, ki jih izvaja delavnica, kot so redno poslovanje, dnevne storitve, vzdrževanje, nadzor nad stroški, upravljanje kadrov, upravljanje odnosov z zunanjimi in notranjimi deležniki in vodenje z namenom doseganja finančnih ter operativnih ciljev obrata.
Moje Delo
Gorenjska regija
Torek, 17. Avgust. 2021

Vodja projekta (m/ž)

Naloge in odgovornosti: pripravljanje strokovnih podlag in navodil s področja dela, ukrepanje v primeru ugotovljenih odstopanj, vodenje projektov, ki so v veliki meri vezani na tujino - Nemčijo,...
Moje Delo