Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
20°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Sreda, 27. Maj. 2020

Diplomirana medicinska sestra (m/ž)

Vitadom
  • polni delovni čas
  • delo v prijetnem in mirnem okolju
  • zaposlitev za določen čas 12 mesecev Z MOŽNOSTJO PODALJŠANJA DELOVNEGA RAZMERJA
  • delo poteka v več izmenah
Moja Zaposlitev
Gorenjska regija
Sobota, 30. Maj. 2020

Postanite del odlične ekipe SB Jesenice!

Postanite del odlične ekipe SB Jesenice! Znašli se boste v prijetni in ambiciozni ekipi ter delali v dinamičnem okolju. Deležni boste uvajanja v delo, sodelovanja s strokovnjaki s področja zdravstvene nege, oskrbe in medicine z dolgoletnimi izkušnjami, profesionalnega delovnega okolja ter možnosti strokovnega razvoja in izpopolnjevanja.
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 04. Junij. 2020

Svetovalec v oficini lekarne

V Lekarni Plavž zaposlimo magistra farmacije za delovno mesto Svetovalec v oficini lekarne. Zaželjena so dodatna znanja (homeopatija, pregled uporabe zdravil ...).
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 13. Junij. 2020

Razvojni tehnolog (m/ž)

Za našega naročnika, večjega slovenskega proizvajalca tiskanih vezij, iščemo RAZVOJNEGA TEHNOLOGA (m/ž). Če imate izkušnje s področja dela in ste razvojno usmerjeni, vabljeni k prijavi.
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 19. Junij. 2020

Strokovni sodelavec v Farmacevtskem oddelku za Zahodno Slovenijo (m/ž)

Opis delovnega mesta: redno obiskovanje lekarn in komuniciranje s farmacevti, farmacevtskimi tehnik ter kupci izdelkov, izvajanje prodajno-marketinških aktivnosti skladno z dogovorjenimi kvartalnimi in letnimi plani ter pričakovanji podjetja, doseganje prodajnih ciljev in zagotavljanje zalog na prodajnih mestih, redno spremljanje prodaje, poročanje, izvajanje analiz trga in prodaje...
Moje Delo
Gorenjska regija
Ponedeljek, 01. Junij. 2020

negovanje

socialna oskrba na terenu, prevoz s službenim vozilom. pogoji: izpit b kategorije vsaj 1 leto ter veselje do dela z ljudmi. zaželena ustrezna izobra...
Študentski Servis