Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
16°C
-6°C
JUTRI
13°C
-5°C
Deli
8039

Vreme povzroča težave!

Bled - Obilno deževje težave povzroča tudi v občini Bled. Cesti čez Savski most proti Lancovem in čez Ribenski most nista prevozni, na Kupljeniku pa se delavci trudijo, da bi odstranili plaz.


Policisti  na številki 113 so imeli največ dela s preverjanjem informacij o dogodkih, ki so jih v večjem številu povzročale vremenske razmere.

Hude vremenske razmere so težave povzročale praktično povsod na Gorenjskem, po  do  sedaj  zbranih  podatkih  pa je bilo in še vedno je hudo na območju Jezerskega  in  Bohinja.  Na  nekaterih cestah so zaradi vetroloma še vedno podrta  drevesa  –  gre  za  večje  število dreves – ceste pa so neprevozne bodisi  zaradi drevja ali vode. Težave so na cestah v Selški dolini, zaprta je  cesta  čez Sorico, Koren, Ljubelj, v kraju Nomenj je poplavljena cesta, ceste  Bohinjska  Bistrica  –  Bled in Bitnje – Jereka – Pokljuka – Bled so
neprevozne, prav tako tudi Mavčiče – Kranj (na Jami), kjer je čez cesto več dreves  in  je  promet tudi zaprt. Še vedo ostajata zaprti tudi cesti proti Jezerskem in Gabrški gori.

Skratka  razmere  so  zahtevne  in  nevarne  nevarne,  zato  naj prebivalci spremljajo  aktualne  objave v medijih in pri pristojnih, zadržujejo naj se na  varnem  in naj se izogibajo gibanju na prostem. Enako velja za voznike,
ker  je  na cestah veliko vode in še vedno zelo močno dežuje. Dež v prometu zelo manjša vidljivost in pri požnji povzroča akvaplaning, so sporočili gorenjski policisti.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!