Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

V novo sezono z dodatnimi informatorji

Zadnjih nekaj poletij na Bledu je pokazalo, da vsi, ki na Bled pridejo po lepoto, mir in sprostitev, teh obljubljenih vrednot zaradi hude gneče in nepoznavanja navad ter predpisov, ki veljajo, v celoti ne morejo užiti, domačinom pa včasih tudi poide potrpljenje in siceršnje gostoljubje, ki gre kraju, kot je Bled.

Letošnje poletje bo zato drugačno! Poleg številnih ukrepov, ki jih bodo na Bledu še pred začetkom sezone izvedli Občina Bled, Turizem Bled, Zavod za kulturo Bled, Medobčinsko redarstvo in inšpektorat ter javno podjetje Infrastruktura Bled, tudi v Turističnem društvu Bled pripravljamo projekt, ki je v nekaterih tujih središčih poznan po sloganu: ''Ask me, I'm local.'' Osnovna ideja projekta ''Vprašaj me, tu sem doma'' je, da ljudje iz domačega okolja z nasveti in primernim usmerjanjem pomagajo obiskovalcem in gostom pri zagatah, v katerih se znajdejo, od tega, kje se lahko parkira, kje se lahko posedi, kjer so javna kopališča, stranišča, restavracije in podobno.

K sodelovanju vabimo prostovoljce, ki pa jim bo pripadlo manjše nadomestilo in ustrezna oprema. Delo bo potekalo v juliju in avgustu, pred začetkom pa bomo z izbranimi kandidati opravili kratko usposabljanje. Pogoj je znanje angleškega jezika, znanje več drugih tujih jezikov pa je samo dobrodošlo!

Vabimo vas, da se nam najkasneje do 10. aprila oglasite na Turistično društvo Bled
Cesta svobode 10, 4260 Bled,  elektronski naslov info@td-bled.si ali telefon 04 5741 122.

Turistično društvo Bled

Oglejte si tudi