Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
7°C
PON.
21°C
8°C
Oceni objavo

VABILO NA VESELO PO DOMAČE 2019

Folklorno društvo Bled  prireja že 21. VESELO PO DOMAČE, ki bo v nedeljo, 29. decembra, ob 19. uri v Festivalni dvorani na Bledu.
Nastopili bodo: Hišni ansambel Avsenik, ansambel Jureta Zajca, Tim Gouverneur, KUD Triglav Slovenski Javornik – skupina Suhe hruške, harmonikar Matjaž Kokalj – svetovni prvak na diatonični harmoniki in folklorniki Folklornega društva Bled. Za humor bo poskrbela Šola Bistra Buča z učiteljem Jožetom Matekovičem. Skozi prireditev pa nas bo vodila Maja Tekavec.

 

Tako kot vedno doslej ima prireditev tudi humanitarni značaj. Nanjo povabimo gojence Doma Matevža Langusa iz Radovljice  in doma starostnikov iz Radovljice. Seveda pa prost vstop omogočimo tudi tistim, ki si vstopnic ne morejo privoščiti ali so kako drugače prizadeti.

 

Skratka, prireditev je umeščena v najlepši čas leta, med božičem in novim letom. Mnogim, tudi osamljenim in žalostnim, prikliče na lica vesel nasmeh in jih dobre volje popelje v novo leto. 

 

Zatorej, vidimo se v nedeljo, 29. decembra ob 19. uri. Vstopnice so na razpolago v Turističnem društvu Bled ali pa si jih zagotovite preko članov  Folklornega društva Bled. Cena vstopnic je 15€. Za vse informacije lahko pokličete tudi na telefon 041 774 256.  




 

Povezave

Google
Undefined

Oglejte si tudi