Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
4°C
JUTRI
25°C
2°C
Oceni objavo

Smučanje na Zatrniku

Kot v preteklosti nam je tudi letos občina Bled omogočila enotedenski tečaj smučanja na Zatrniku. Vključeni so bili vsi predšolski otroci, ki obiskujejo Vrtec Bled. Na prijetnem malem smučišču nas je sonce grelo vse dni od 17. do 21. januarja. Smučišče nam ponuja položno progo za začetnike in tudi dve strmejši progi za bolj pogumne.

Otroci so tako zavzeto vozili okoli količkov, da je bilo marsikomu že prav pošteno vroče. Na tečaju je bilo prisotnih kar nekaj učiteljev smučanja, ki so se trudili za vsakega otroka posebej, da bi se kar največ naučili. To se jo pokazalo tudi zadnji dan, saj so vsi otroci, tudi začetniki zadnjo smuko odpeljali po zahtevnejši progi. Ker nam je korona preprečila obisk staršev, smo vsi prisotni tam navijali za otroke, jih spodbujali, nekateri celo z ragljami in jim s tem pričarali športno vzdušje.

Taka druženja in izkušnje so za otroke nenadomestljive. Upamo, da bo tradicija šla naprej in bomo naslednje leto spet opazovali vesele, srečne male obrazke, ki dokazujejo sebi in drugim, kaj zmorejo.

 

Nastja Jenko, Vrtec Bled

Oglejte si tudi