Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
2°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

PREJELI SMO: Pohvala vsem udeležencem

Pozdravljeni.

Iz srca bi rad izrekel najglobljo pohvalo vsem, ki so bili udeleženi v procesu gradnje cestne obvoznice na Bledu. Vaša predanost in strokovnost sta resnično vredni občudovanja.

Prva pohvala gre organizatorjem prometne ureditve. Z izjemno domiselnostjo in učinkovitostjo ste se izognili prvotnemu načrtu obvoza preko Kočne in se odločili za izmenični enosmerni promet. Ta odločitev je bila ključna, saj je omogočila, da je promet tekel gladko in brez nepotrebnih zastojev.

Posebno priznanje si zaslužijo tudi delavci, ki so skrbeli za izmenični promet. Vaša skrb in profesionalnost sta zagotovili, da je promet tekel tekoče in učinkovito. Osebno sem po tej relaciji potoval vsaj dvakrat na dan in nikoli nisem čakal več kot pet minut. To je resnično izjemen dosežek.

Iskrena zahvala gre tudi stanovalcemBleda in okoliških krajev in drugim uporabnikom blejske vpadnice, ki so se organizirano in iznajdljivo odzvali na situacijo. Vaše iskanje alternativnih poti in prilagodljivost sta prispevali k bistvenemu zmanjšanju zastojev.

In na koncu, velika pohvala izvajalcem del, ki ste s svojo predanostjo in trdim delom uspeli dokončati gradbena dela pred rokom. Zahvaljujoč vam je promet lahko zopet stekel nemoteno in dvosmerno.

Vaše izjemno delo je jasen dokaz, da ko se združimo in vsak prispeva svoj del, lahko dosežemo izjemne rezultate. Zaradi vaše predanosti in strokovnosti smo vsi prihranili dragocen čas, ki smo ga lahko namenili pomembnejšim stvarem v življenju kot čakanju v zastojih. Vaš prispevek k izboljšanju našega vsakdana je neprecenljiv. Če bi vsi tako zavzeto pristopali k svojim nalogam, bi bilo naše življenje resnično lepše in prijaznejše.

Hvala vam!

Matjaž Kristan


Oglejte si tudi