Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
6°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

SAM DOMA NAPOLNIL FESTIVALNO DVORANO

Že drugo leto zapored so učenci in mentorji Glasbenega centra DO RE MI na dan Prazničnega koncerta v dopoldanskem času pripravili Matinejo, ki so se je tokrat udeležili otroci iz vrtca Bled, skupina Slončki, otroci iz vrtca Montessori, učenci višje stopnje OŠ Lipnica in učenci OŠ Bled. Na matineji so otroci zelo uživali in nastopajočim pomagali pri petju pesmic in jih s ploskanjem navdušeno spremljali. 

V večernih urah pa je sledil še Praznični koncert, na katerem so nastopili vsi učenci. Veseli nas, da Praznični koncert Glasbenega centra DO RE MI postal stalnica v prazničnem času in da si ga vsako leto ogleda več ljudi. Letos je bila Festivalna dvorana polna.

 

Rdeča nit letošnjega Prazničnega koncerta je bila tema iz filma Sam doma. Med nežnimi božičnimi skladbami smo lahko spoznali Matija, ki je bil sam doma, se nasmejali nespretnima roparjema, na koncu pa se nam je v srce vtisnila misel, kako pomembi so otroci, da zanje skrbimo in jim nudimo oporo in dobrine, ki jih zares potrebujejo.  Nastop učencev nam je vsem skupaj pričaral prijetno, praznično, družinsko vzdušje in marsikomu tudi orosil oko.

 
Veselimo se že naslednjega koncerta.

Glasbeni center DO RE MI vam v prihajajočem letu 2017 želi zdravja, sreče in veselja! 

 

Oglejte si tudi