Časnik Finance in spletno mesto O vinu v sodelovanju s Sava Hoteli Bled pripravlja 16. gourmet večer, na katerem boste priča zanimivemu briško-prleškemu dvoboju. V Grand Hotelu Toplice bomo gostili dve največji slovenski kleti – Klet Brda in Puklavec Family Wines. Ob dvoboju glavnih enologov Darinka Ribolice (Klet Brda) in Iztoka Klenarja (Puklavec Family Wines) bosta zadnji letošnji Gourmet večer začinila direktorja obeh kleti – Silvan Peršolja in Gorazd Bedenčič. Za vrhunsko kulinariko bo poskrbel chef Simon Bertoncelj.
Več na naslednji povezavi.
Pridružite se nam v restavraciji Grand Hotela Toplice v četrtek, 8. decembra, ob 19. uri.
Rezervacije: +386 41 856 632 ali na vanja.alic@finance.si.
Cena 5-hodnega menija skupaj z vini je 80 €.
Število mest je omejeno.
Ana Tolar