Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C

zaposlitev

Goriška regija
Nedelja, 12. Maj. 2024

Vodja elektro oddelka m/ž

V naš kolektiv vabimo elektroinženirja, inženirja mehatronike ali elektrotehnika, kateri bo skrbel za načrtovanje, pripravo in montažo strojev. Kandidat bo skrbel za planiranje in spremljanje proizvodnega procesa ter zavezanost stalnemu izboljševanju procesov.
Moje Delo
Goriška regija
Nedelja, 12. Maj. 2024

Elektromonter m/ž

V naš kolektiv vabimo izkušenega elektromonterja. Delovne izkušnje zajemajo električna in montažna dela v proizvodnji, vgrajevanje električnih napeljav v stroje in naprave. Branje in risanje načrtov ter izvajanje del po načrtih. Sestavljanje in priprava elektro konstrukcij za stroje, sestavljanje posameznih delov v celoto.
Moje Delo
Goriška regija
Ponedeljek, 20. Maj. 2024

Elektromonter (m/ž) – Volčja Draga

Slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo naprav za izdelovanje sladoleda v svojo ekipo vabi nove zaposlene.
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Samostojni programer / programerka

Zadolžen boš za razvoj in pripravo programskih (PLC) in vizualizacijskih (HMI, SCADA) rešitev za avtomatizirane linije za peko kruha. S pripravljeno rešitvijo se izvede zagon na objektih. Pretežno uporabljamo opremo SIEMENS S7-1500. Delo vključuje tudi sodelovanje z drugimi oddelki v podjetju pri razvoju novih strojev, aplikacij, linij za peko različnih tipov kruhov.
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Elektro montažer serviser (m/ž)

Delo v uspešnem, projektno usmerjenem, proizvodnem podjetju z več kot 70 letno tradicijo, ki je del uspešne mednarodne skupine.
Moje Delo
Goriška regija
Sobota, 25. Maj. 2024

LabVIEW razvijalec

Družba Kolektor Orodjarna d.o.o., za programiranje na področju Avtomatizacije in strojegradnje, k sodelovanju vabi LabVIEW razvijalca.
Moje Delo
Goriška regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Delovodja m/ž

Naloge in odgovornosti: organiziranje, usklajevanje in kontroliranje poteka dela, pripravljanje operativnih planov, reševanje tehničnih in tehnoloških zastojev v procesu.
Moje Delo