Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

JUTRI
12°C
0°C
PON.
12°C
7°C

zaposlitev

Goriška regija
Petek, 03. Januar. 2020

Operater priprave goriv (m/ž)

Za našega naročnika, podjetje, ki se uvršča med najsodobnejše evropske proizvodnje in katerega odlikuje visoka organizacijska kultura, iščemo sodelavca za zasedbo delovnega mesta Operater priprave goriv (m/ž).
Moje Delo
Goriška regija
Petek, 03. Januar. 2020

Operater v proizvodnji cementa (m/ž)

Naš naročnik, ena najsodobnejših evropskih cementarn, uspešno podjetje, ki ga pri uresničevanju poslanstva vodita znanje in zadovoljstvo zaposlenih, v svoj tim vabi sodelavca za zasedbo delovnega mesta Operater v proizvodnji cementa (m/ž).
Moje Delo
Goriška regija
Petek, 03. Januar. 2020

Vodja lakirnice (m/ž)

Za našega naročnika, svetovno znano podjetje s 30 letno tradicijo na področju elektro industrije, prejemnika Primorsko-notranjske gazele 2018, iščemo pozitivno naravnano in ambiciozno osebo za zasedbo delovnega mesta Vodja lakirnice (m/ž).
Moje Delo
Goriška regija
Sobota, 04. Januar. 2020

Upravljalec lakirne linije (m/ž)

Ste natančni, urejeni in pozitivno naravnani? Naš naročnik, svetovno priznano podjetje, vodilni ponudnik svetil v svojo ekipo vabi osebo za zasedbo delovnega mesta Upravljalec lakirne linije (m/ž).
Moje Delo
Goriška regija
Sobota, 07. December. 2019

delo v proizvodnji

družinsko podjetje iz godoviča išče pridne, zanesljive in odgovorne osebe za posluževanje cnc strojev in kontrolo izdelkov. ob delu lahko pridobi...
Študentski Servis