Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
7°C
2°C
JUTRI
8°C
-2°C
Deli
7632

Srečanje ajdovskih občanov starejših od 80 let

Rdeči križ Ajdovščina je organiziral že tradicionalno spomladansko srečanje občanov občine Ajdovščina, starih 80 ali več let, v soboto, 14. aprila, na Srednji šoli Veno Pilon Ajdovščina. Častni pokrovitelj srečanja je bil župan občine Ajdovščina Tadej Beočanin, ki pa je bil žal ta dan službeno odsoten, zato je prisotne pozdravil in nagovoril podžupan Mitja Tripkovič. Za udeležbo se je vsem zahvalil tudi gostitelj srečanja predsednik Rdečega križa Ajdovščina Rajko Troha. Povabilu se je odzvalo okrog sto starejših. Najstarejši udeleženki 96-letni Mariji Kandus in najstarejšemu udeležencu 96-letnemu Borisu Čermelju je predsednik RK podelil nageljček.

V nadaljevanju so druženje popestrili in pokazali svoje izjemne talente učenci Osnovne šole Danila Lokarja, harmonikaši Glasbene šole Vinka Vodopivca, dijaki Srednje šole Veno Pilon in varovanci Varstveno delovnega centra Ajdovščina-Vipava. Za zaključek so v šolski menzi za udeležence, kot vedno, pripravili odlično kosilo.

Srednji šoli se iskreno zahvaljujemo, da nas vsako leto znova prijazno gosti. Prav tako se najlepše zahvaljujemo vsem nastopajočim in prostovoljcem, ki so pomagali pri izvedbi!

Irena Žgavc

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij