Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

1. memorial Marka Nardina

7. novembra letos se je v veliki dvorani Športnega centra Police v Ajdovščini odvijala vsakoletna lokostrelska tekma za Dvoranski pokal, ki je bila letos posvečena Marku Nardinu, enemu od ustanovnih članov našega kluba, ki nas je žal veliko prezgodaj zapustil.

Tekmovanje je kot vedno potekalo gladko, hitro, brez zastojev in zapletov, v prijetnem vzdušju. Sodelovalo je 186 lokostrelcev iz 29-ih slovenskih klubov, med nami pa je bilo tudi nekaj gostujočih tekmovalcev iz sosednje Hrvaške.

Kot vedno, tudi letos naši lokostrelci niso razočarali. Osvojili so lep kupček odličij in s tem dokazali, da delamo dobro, v pravo smer.

Prvi mesti sta si tako pristreljala med veterani Robert Kranjc in med dečki Ticijan Paljk, oba z golim lokom. Druga mesta so osvojili Tilen Premrl med dečki in Metka Obljubek med deklicami z ukrivljenim lokom, Tonija Kobal med kadetinjami z golim lokom, ter Janja Ferjančič med članicami, prav tako z golim lokom. Tretje mesto je med kadetinjami z ukrivljenim lokom suvereno osvojila Nina Čermelj.

Tudi vsi ostali sodelujoči člani Budanjskih lokostrelcev so tekmo odlično odstreljali. V skupnem seštevku Dvoranskega pokala imamo tako kar nekaj članov na najvišjih mestih, kot klub pa smo na odličnem petem mestu, takoj za petami najboljšim in najmočnejšim klubom pri nas. Z našo vizijo trdega dela za boljše uspehe gremo kot vedno samo naprej, novim dosežkom in zmagam naproti. Kdo ve, mogoče smo zelo blizu novemu državnemu rekordu....

Budanjski lokostrelci

Oglejte si tudi