Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za torek, 24.10.2017

jasno
Popoldne bo v zahodni Sloveniji delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, ponekod v severovzhodni Sloveniji bo občasno še rahlo deževalo. Predvsem v Prekmurju in deloma na Štajerskem in Koroškem ter na Gorenjskem vzdolž Karavank in Kamniških Alp bo pihal okrepljen severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 13, na Primorskem do okoli 17 stopinj C.
2°C | 20°C
sreda, 25.10.2017
4°C | 20°C
četrtek, 26.10.2017
5°C | 20°C
petek, 27.10.2017
7°C | 19°C
Opozorila
Ponedeljek, 23.10.2017 ob 14h
Dodatnega opozorila ni.
2°C
20°C
jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Obvestila Dogodki

Mesnica Rovtar tudi v Mlinčku


DOGODKI, OSTALO

| |
24.02.2015      19:30
A A

Mesnica Rovtar tudi v Mlinčku


Robertov oče je ustanovil ROSTEP d.o.o. leta 1993. Dejavnost, ki se ukvarja s predelavo mesnin je sin Robert prevzel leta 2000 in poslovanje podjetja tudi razširil. Danes se tako lahko pohvalijo s predelovalnico mesa, mesnico v C2 v Ajdovščini, mesnico na tržnici v Kopru, HoReCa – dobavo mesnin hotelom, restavracijam in družbam z javno prehrano. Nazadnje smo bili v začetku meseca priča zelo uspešni otvoritvi mesnice v Mlinčku, Mlinotestovi trgovini, diskontu v Ajdovščini.


Deli:

Kupci so se ob otvoritvi kar nalezli dobrega vzdušja, ki se je valilo okoli 'novega dela' v trgovini. Sproščeno so popili kozarček vina ali domačega likerja, ter si postregli z odličnim Rovtarjevim pršutom. Od suhomesnatih izdelkov pridelujejo le pršut, za katerega je prva faza obdelave soljenja v predelovalnici, druga faza sušenja in zorenja pa v zorilnici. Manjši pršuti gredo v prodajo po 12-ih do14-ih mesecih, večji pa od 22 mesecev dalje. Prodaja se v vseh oblikah; s kostjo, polovice, kot narezana delikatesa, četrtinke, kocke. Poleg tega, pa njihove mesnice ponujajo tudi najrazličnejše sveže meso, od tega je govedina izključno iz lokalne reje, in razne polpripravljene izdelke, kamor spadajo pečenice, čevapčiči, pikantne klobase in razne rolade z nadevi.

Kupcem je tudi zelo pomembna sledljivost izvora mesa in ker je pri njih ta 100% so z njimi izredno zadovoljni in se vedno znova vračajo.

»Srečni smo, da je otvoritev uspešna in če bo odziv ljudi tudi v prihodnje tak kot danes, bo to absolutno nad pričakovanji« nam je povedala Rovtarjeva gospodinja in gospa.

 

Ana K




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Ajdovščina!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Časopis Latnik
Številka: 190
Izšla: 29.09.2017
Poglej Pdf
Prelistaj E-izdajo
Koledar dogodkov Preglej vse
Oktober 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1
23.10.2017
Danes ni dogodkov.
24.10.2017 | Tečaji in delavnice
NE POSTANI SUŽENJ SVOJE MOBILNE NAPRAVE
24.10.2017 | Tečaji in delavnice
KLUB ZA STARŠE OTROK PRVE TRIADE
24.10.2017 | Tečaji in delavnice
NE POSTANI SUŽENJ SVOJE MOBILNE NAPRAVE
24.10.2017 | Tečaji in delavnice
KLUB ZA STARŠE OTROK PRVE TRIADE
25.10.2017 | Tečaji in delavnice
Predavanje: Demenca, kako jo prepoznati in kje poiskati pomoč?«
25.10.2017 | Ostalo
PREDAVANJE: Zdravje skozi življenjska obdobja
26.10.2017 | Tečaji in delavnice
Predavanje: Ženske za znanost

Bodite prvi pri oddaji mnenja.