Oceni objavo

Novoletna produkcija in močna povezanost v plesnem klubu EL1

»Še vedno smo polni vtisov naše produkcije, ki je potekala 17. 12. 2023 v treh delihKar težko zberemo besede in občutke, poizkušamo deliti z vami plesne videe in fotografije, da nas bi začutili kolikor je to le mogočeNestrpnost, nekaj živčnosti, malo treme, skakanja gor in dol, je po vseh treh predstavah zamenjala SREČA, HVALEŽNOST in ogromno LJUBEZNI.

Vsaka skupina je predstavila delček sebe v našem vesolju. Tako smo majhni v tem svetu, ampak skupaj predstavljamo nekaj zares velikega in ljubečega. DRUŽINA v pravem pomenu besede. Vzponi, padci, garanje po drugi strani, pa povezanost, ljubezen in zatočišče, ki ga rabiš, ko si najbolj na tleh.

In ko odhajaš domov, te preplavijo občutki neizmerne sreče, da si del nekaj tako lepega, velikega, srčnega in ljubečega. Da si del te DRUŽINE. Ne samo otroci, tudi starši, stari starši, vsak ki nas podpira, vsak, ki da delček sebe. VSI SMO ENO, VSI SMO DRUŽINICA PLESNA SCENA EL1.

V ponedeljek, 18. decembra pa je potekal plesni novoletni nastop v dveh delih za naše najmlajše člane družine - vrtčevske otroke. Brez njih vsekakor naša družinica ne bi funkcionirala. Njihovi nasmehi, najbolj iskreni komentarji, otroška energija in otroške sanje vsekakor napolnijo s pozitivo vsakega odraslega. Dajo ti vedeti, da ni nič narobe, če sanjaš, da si samo človek, in da vsi delamo napake.

Toplino, ki nam jo pričarajo sončki, je težko zamenljiva. In ko jih vidimo zaplesati svoje prve plesne korake, ki so se jih naučili v treh mesecih, smo več kot ponosni! Nasmehi na njihovih obrazih pa so samo potrditev, da delamo dobro in da skupaj gradimo zgodboTežko je povedati, kako veseli in ponosni smo, da smo lahko del njihovega otroštva

Pomembno pa je, da omenimo tudi naše trenerje, saj jim premalokrat namenimo kakšno lepo besedo. Naša zabavna, nasmejana in zelo srčna šefica Elena Mikuž, glava naše družinice, je tu vedno, ko jo potrebujemo. Ženska s karizmo, ki skupaj z vsemi nami piše svojo zgodbo, ki je odraz prave in edinstvene ljubezni. Ne samo 'šefica', ampak tudi trenerka, prijateljica in oseba, ki bo šla preko sebe, za to, da vidi nasmehe otrok, nasmehe trenerjev! Naša šefica pa ni zaslužna samo za to, da naš klub deluje tako enotno. Elena je zaslužna, da se je med našima trenerkama spletlo tako močno in nerazdružljivo prijateljstvo, ki vso to toplino prenašata naprej med naše plesalce. Elena, hvala ti!

Urša Brecelj, desna roka naše šefice. Trenerka s srcem in dušo, ki svoje plesno znanje prenaša naprej vse od najmlajših vrtčevskih, šolskih skupinic, pa do najstarejših - tekmovalcev v Šempasu, s katerimi so stkali prav posebne vezi. Urša ni samo trenerka, ampak tudi človek z veliko začetnico. Karizmatična, simpatična in navsezadnje zelo srčna oseba, katera skrbno ureja tudi objave naše plesne scene.

Martin Sorgo, že večletni trener, ki iz naših tekmovalcev dela čudeže skupaj z trenerko Tatjana Gajanovic. V naš klub sta pri tekmovalcih prinesla ogromno svežine in discipline, edinstvenih in drugačnih točk. Oba sta zaslužena za številne uspehe, ki jih tekmovalci prinašajo v klub. S tekmovalci sta šla skozi njihova najrazličnejša obdobja, skozi težke in najbolj lepe trenutke. Izjemna, profesionalna trenerja in koreografa, obenem pa tudi PRIJATELJA vseh, ki jih poučujeta.

Neja Jereb, trenerka, ki je del naše družine že dve leti. Vedno nasmejana, pozitivna in iskrena z največjim veseljem deli svoje plesno znanje med najmlajše vrtčevske, šolske otroke, prav tako pa poučuje skupino tekmovalcev pionirjev. Neja je sonček, ki v plesno dvorano prinaša veselje in je tista rama, na katero se lahko nasloniš, ko jo potrebuješ. Otroci jo imajo radi, saj jim poleg plesnih korakov nudi tudi oporo!

Maja Šeme je naša jazz baletna trenerka, ki vedno popestri plesne točke z umirjenim jazz baletom in s tem še bolj odpre srca vsem gledalcem. Maja že več let poučuje prve baletne korake v predšolskem obdobju in tudi starejše plesalke. Je srčna vzgojiteljica, ki vloži 100 % energije za otroke in pričara njihove nasmehe na obrazih.

Eva Brecelj nam že vrsto let pomaga pri vseh nastopih in dogodkih, tako pri tehničnih stvareh kot tudi pri plesnih vajah. Večkrat s svojimi izjavami nasmeje celo ekipo, dobro energijo pa seveda širi tudi med otroke.

Hvala tudi Viti Kofol, ki že vrsto let pomaga pri naših produkcijah in prireditvah! Hvaležni iz srca!

Neizmerno smo hvaležni za vse naše trenerje, vso energijo, delo, čas, ki ga namenijo za to, da se otroci in starši v naši družini počutite domače, veselo in sproščeno. Skupaj gredo skozi težke trenutke, vendar drug drugega bodrijo in spodbujajo. Skupaj se veselijo, skupaj so ENO,« so zapisali v plesnem klubu EL1.

 

 

Oglejte si tudi