Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
8°C
JUTRI
26°C
7°C
Oceni objavo

ŠKOU ŠOU 2.: Dobrodelni koncert za mlade

Zbiranje denarja za terapevtske obravnave mladih s težavami v duševnem zdravju.

Mladinski svet Ajdovščina je v sodelovanju z lokalnim Medobčinskim društvom prijateljev mladine zbral 1906 evrov na koncertu pod Školom. Škou Šou se je zgodil v soboto, 14. oktobra, v MKC Hiša mladih Ajdovščina. Celoten izkupiček od prodanih kart bo namenjen socialno ogroženim mladim, ki se spoprijemajo s težavami v duševnem zdravju. 

Iskrena hvala obiskovalcem, nastopajočim in vsem ki ste nam na kakršenkoli način stali ob strani pri organizaciji dogodka. Koncert je bil več kot le glasba in zabava, bil je izraz našega zavzemanja za dobrobit mladih v naši skupnosti. Vaša podpora pa je pokazala, kako močna je lahko skupnost, ko se združimo v prizadevanju za dobro in pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Skupaj smo uspešno pokazali, da imamo mladi moč spreminjati življenja in mladim nuditi občutek podpore ter razumevanja v njihovih izzivih.

Nastopajoči na dobrodelnem koncertu so letos bili Tamburateam, Zelene gartrože, Superhuman goats,  Kokosy in Powerback - tribute to RATM. Posebna zahvala gre tudi našim soorganizatorjem: KAŠ Klub Ajdovskih Študentov, Mladinski kulturni center Hiša Mladih Ajdovščina in MDPM Ajdovščina.

Se vidimo drugo leto!

Mladinski svet Ajdovščina

Povezave

https://msa.si/

Oglejte si tudi