Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

KAJ SO POČELI INVALIDI PRVEGA APRILA?

V soboto, 1.aprila 2017, člani Območnega društva invalidov Dravinjske doline Slovenske Konjice niso praznovali dan šaljivcev, ampak so pregledali delo društva v preteklem letu.
V dvorani Konjičanka je potekal  redni  letni Zbor. Vabilu so se odzvali podžupan občine Zreče g. Drago Šešerko, župan občine Vitanje g. Mirko Polutnik in predsednica Koordinacije Društev invalidov za Celjsko regijo 

ga. Dragica Mirnik. Predsednik društva  g. Ivan Pavlič je  pozdravil vse prisotne.  Podal je tudi poročilo o delu.  Sestanek je potekal po ustaljenem dnevnem redu. Društvo je bilo izredno prizadevno in aktivno.   Zasluge za to imata njen dolgoletni predsednik in marljiva tajnica društva ga. Tatjana Pilpaher.  Vsa poročila so bila natančna in tudi potrjena. Načrti za prihodnje leto so bili sprejeti z večino.  Vsi bi si želeli , da bi imelo društvo več prihodkov, saj bi tako lahko uresničili veliko več potreb invalidov. Dragica Mirnik je tudi pohvalila delo in sodelovanje  ODI DD Slovenske Konjice, v Celjski regiji.  Društvo je prejelo tudi  pohvale Mirka Polutnika in Draga Šešerka. Vodstvo se je zahvalilo  za dolgoletno in prizadevno delo  poverjenicama   go. Mariji Jakop iz  Vitanja in go. Rajki Pučnik ter go. Dragici Mirnik za odlično sodelovanje.  Po končanem letnem  zboru so učenci 3. razreda  OŠ ob Dravinji  z mentoricama  go. Marijo Kuzman Vilič  in go. Mileno  Strmšek,  prisotne razveselili s predstavo Zmešnjava za devetimi gorami. Po kosilu  so se  invalidi še  malo pozabavali  ob druženju in prijetnem klepetu.    


Olga Pančič

Oglejte si tudi